Ja sam STRELAC
Ovnovi-jako volim zenske Ovnove,kao prijatelje,naravno,jer su to vrlo jake osobe,medjutim muskarci ovnovi su mi nekako suvise naprasiti,malo ih se plasim,u stvari to je jedini znak koji ume da dominira nada mnom,a to nikako ne volim...
Bikovi-ah,ti Bikovi,odlicni prijatelji,savrseni ljubavnici,imaju izvrsnu samokontrolu,sto meni upravo i treba,jer sam histericna...trebalo bi samo malo da se ubrzaju,mnogo su pasivni...
Blizanci-ovaj znak mi je potpuno nejasan,posto znam toliko razlicitih Blizanaca da uopste ne mogu da ih definisem...
Rakovi-suvise meki za moj ukus...
Lavovi-pa muski lavovi su zapravo velike maze,za razliku od zenskih,nekako oni nemaju toliko izrazene te lavlje osobine...ocekujem da mi budu ravnopravni,ali sam se uglavnom razocarala po tom pitanju...
Device-nisam imala prilike da se druzim sa njima...
Vage-niti smrde,niti mirisu...ovo vazi i za muskarce i za zene...
Skorpije-Nisam imala puno prilika da se druzim sa Skorpijama,ali ono malo sto sam imala,cini mi se da bi mogli fino da funkcionisemo...
Strecevi-suvise smo isto,sto me ne privlaci,jer su mi mnogo interesantnije osobe koje su drugacije od mene...
Jarcevi-nekad ih nisam volela,ali od nedavno su poceli jako da me privlace...u stvari svidja mi se njihova savrsena samodisciplina i ozbiljnost...
Vodolije-suvise vetropirasti
Ribe-mastovite,perverzne,trenutno sam sa jednom Ribom u vezi...za sada mi odgovara...