malla-malla
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
ja-24.06.1990.UranUranius:Ostavi svoje i njegove podatke.
on-23.03.1990.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja-24.06.1990.UranUranius:Ostavi svoje i njegove podatke.
malla-malla:Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala![]()
evo ja imam primer da je funkcionisalo rak-ovan, i to odlicno cak i sad posle toliko godina od kraja veze odlicno se slazemo ali opet je situacija drugacija rak/vaga ovan/jarac, sto mnogo menja situaciju vladari 7 polja su nam se poklopili sa znacima, sto je jako bitno.malla-malla:Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala![]()
MISIJA baš si me nekako razveselila svojom porukomMISIJA:MALLA ne daj da padnes pod vlast svojih emocija ni zbog koga...
Ni ja ne podnosim skorpije,vage obozavam,sa ovnovima se slazem,
ali sve je diskutabilno?
Nisi Ti neobicna vec mozda malo uplasena,zato budi na ovom forumu, na pravom si mestu!
Ima za svakoga po nesto - pametno!
Pozdrav :-D
Znam ja dosta parova rak/ovan i sve i jedan se stalno svađa, katakd čak izgleda da se mrze, a ne vole. Ali kemija je očito jakasudbina:evo ja imam primer da je funkcionisalo rak-ovan, i to odlicno cak i sad posle toliko godina od kraja veze odlicno se slazemo ali opet je situacija drugacija rak/vaga ovan/jarac, sto mnogo menja situaciju vladari 7 polja su nam se poklopili sa znacima, sto je jako bitno.
inace ne retko se desava da rak i ovan budu u vezi...!!!
Kuzma 86:Psiho, mozes mi reci kako se slazemo: ja 05.05.1986. a on 09.11.1981. Ja sam u poznaku lav,a on vodolija...please
nesti:hvala puno psiho