KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puno pozdrava svima i iskreno se nadam da cu dobit odgovor jesama nikako ne mogu da ga nadem : ja vaga-vaga ** jupiter u 1. kuci u skorpiji, neptun, mrs i ran u 2 kuci u strelcu, krion u biku u 8 kuci, true nada i mesec u raku u 9oj kuci, merkur u vagi u 11 oj i venera, sunce, saturn i puton u vagi u 12 oj kuci.MC u lavu. on: devica-devica- pluton u vagi u 2 kuci,saturn u skorpiji u 2 kuci,jupiter, ura i neptun u 3 kuci u strelcu, mesec u 5oj kuci vodoliji, true nada i kronos u blizancima u 9oj kuci, mars i venera u lavu u 11oj kuci, mekur i sunce u devici u 12oj kuci, MC u blizancima.
Znam da je opsirno ali...
Hvala puno :)

malla-malla:
Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala;)

MALLA ne daj da padnes pod vlast svojih emocija ni zbog koga...
Ni ja ne podnosim skorpije,vage obozavam,sa ovnovima se slazem,
ali sve je diskutabilno?
Nisi Ti neobicna vec mozda malo uplasena,zato budi na ovom forumu, na pravom si mestu!
Ima za svakoga po nesto - pametno!
Pozdrav :-D

malla-malla:
Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala;)
evo ja imam primer da je funkcionisalo rak-ovan, i to odlicno cak i sad posle toliko godina od kraja veze odlicno se slazemo ali opet je situacija drugacija rak/vaga ovan/jarac, sto mnogo menja situaciju vladari 7 polja su nam se poklopili sa znacima, sto je jako bitno.
inace ne retko se desava da rak i ovan budu u vezi...!!!

Bik i Lav
Ako se ovo dvoje ljudi u bilo kojoj kombinaciji nađu u spavaćoj sobi, njihovim igrama neće biti kraja, a i neće se više nikada rastati. Naime ovo je idealna veza koja se bazira na seksu i svemu vezanom uz njega, a svaki drugi osjećaj koji će imati jedan uz drugoga biti će temeljen na toj vrsti ljubavi. Bik je sposoban zadovoljiti sve luksuze i novčane potrebe Lava za komocijom i ekstravagancijom, dok će se ovaj drugi za to vrijeme brinuti o Bikovim intelektualnim i seksualnim potrebama, tako da će jedno drugo izvanredno nadopunjavati. Iako je na prvi pogled nemoguća, ovo je jedna od čestih astrološki dobrih veza koje opstaju u svim vanjskim uvjetima. Jedina stvar koja bi ih mogla razdvojiti je Lavovo povremeno eksperimentiranje u seksu, što mu Bik neće dozvoliti i nikako tolerirati pa bi nakon takvog pokušaja oživljavanja njihovog seksualnog života, veza mogla puknuti, bez mnogo suza i grižnje savjesti s obje strane. Mogući su i sukobi oko Bikove želje za dobrom organiziranošću i disciplinom, a kod Lava se javlja želja za novim i velikim iskustvima.
Neobičan i čudan odnos sa pretpostavkama uspjeha uz velike žrtve i odricanja sa obje strane.

Blizanac i Jarac

Po svim pravilima zodijaka, ova kombinacija je na samom početku osuđena na propast. Ali, s obzirom da su i Blizanac i Jarac znakovi koji ne poštuju nikakva pravila, i ovdje će se pokazati da zvijezde nemaju baš uvijek pravo određivati tko kome odgovara. Jednom strogom i konvencionalnom Jarcu koji se ne odvaja od svog posla dobro će doći neformalnost i vrckavost jednog Blizanca koji će ga uvijek dočekati nasmiješen i vedar kada ovaj dođe s posla kući, najčešće kasno navečer. Blizanac će se za vrijeme dok je njegov partner na poslu, dobro zabavljati sa svojim društvom i baviti se svojim aktivnostima, tako da mu nikada neće sigurno biti dosadno, i na kraju nitko nikoga neće pitati gdje je bio. Među njima nema mnogo ljubomore i neće nikada biti nikakvih scena međusobnog optuživanja, ali to ne znači da nema ljubavi, već upravo obrnuto ljubavi baš ima i to sasvim dovoljno da bi ostali dugo zajedno. Stvar je samo u tome da oboje koliko traže slobode od partnera toliko je i daju, a i u seksu će se izvrsno nadopunjavati.
Dobra kombinacija znakova koji si daju uvijek priliku dokazati da se poštuju i vole.

MISIJA:
MALLA ne daj da padnes pod vlast svojih emocija ni zbog koga...
Ni ja ne podnosim skorpije,vage obozavam,sa ovnovima se slazem,
ali sve je diskutabilno?
Nisi Ti neobicna vec mozda malo uplasena,zato budi na ovom forumu, na pravom si mestu!
Ima za svakoga po nesto - pametno!
Pozdrav :-D
MISIJA baš si me nekako razveselila svojom porukom :D Puno ti hvala ;-)

sudbina:
evo ja imam primer da je funkcionisalo rak-ovan, i to odlicno cak i sad posle toliko godina od kraja veze odlicno se slazemo ali opet je situacija drugacija rak/vaga ovan/jarac, sto mnogo menja situaciju vladari 7 polja su nam se poklopili sa znacima, sto je jako bitno.
inace ne retko se desava da rak i ovan budu u vezi...!!!
Znam ja dosta parova rak/ovan i sve i jedan se stalno svađa, katakd čak izgleda da se mrze, a ne vole. Ali kemija je očito jaka :roll: Drago mi je da postoji makar jedan primjer da se dobro slažu-budi optimizam ;-)

LEJLA 83

Rak i Jarac
Na samom početku ovo dvoje ljudi privući će se vrlo jakom seksualnom energijom koju oboje zrače, a da je nisu ni posebno svjesni. Ako se ikada usude upustiti u ljubavnu vezu, oni bi mogli postati vrlo jako vezani jedan za drugoga, tako da će ih kasnije biti nezamislivo vidjeti jednog bez drugoga. Ovo su ljudi potpuno oprečnog karaktera i sasvim različitih životnih načela, pa će ih te razlike u temperamentu i ponašanju ili skroz magnetski privući ili ih potpuno odbiti jednog od drugog, a ishod cijele situacije ovisi o tome tko je muško a tko žensko. Bolja je kombinacija ako je muškarac Jarac a žena Rak, tada su neke suprotnosti u mnogome umanjene nego u obrnutom slučaju kada je muškarac Rak. Ovdje se točno mora znati tko je jači od njih dvoje, a s obzirom da su oboje vrlo tvrdoglavi i prkosni, biti će vrlo teško odrediti tko je glava obitelji i kuće. U svakom slučaju ne preporučuje im se da se svađaju oko toga, vrijeme će pokazati tko je jači i tko nosi hlače, a svaki muškarac Rak ipak će poštivati svoju dragu, ma makar i ne bila u pravu.
Dobra kombinacija sa dobrim šansama za uspjeh pod uvjetom da se dogovore tko se o čemu brine u kući.

Devica/lav

Jarac Devica jaka kombinacija i preteška za muškarce...
Moraš imati strpljenja sa njim jer si ti pedantna i nestrpljiva
i sve bi želela odmah da doteraš u red..
On je pomalo neozbiljan ali mu LAV daje snagu da te posluša..
Ti si u pitanju a ne on...

Nesti

Rak i Vaga
Iako na prvi pogled ovo dvoje ljudi ne mogu biti dobra zajednica, barem ne na neko dulje vrijeme, zapravo je broj takvih veza vrlo velik. Rak je izuzetno osjetljivo biće, željno ljubavi i nježnosti koju mu ne mogu baš svi dati, pa se Vaga tu čini kao vrlo dobar izbor. Vage su isto nježne i osjetljive, ali na drugačiji način, prvenstveno okrenute na sebe i na svoje potrebe, pa će jednom Raku biti dosta teško izaći na kraj sa Vagom koja neće uvijek razumjeti njegovu potrebu za tolikim poljupcima. On će stalno tražiti zadovoljenje svojih potreba, a jednako tako i Vaga, pa će među njima često doći do sukoba njihovih ega koji neće biti baš tako banalni. Vaga često neće imati razumijevanja i takta za Rakova neraspoloženja i tamne strane njegove ličnosti, tako da će se u tom slučaju Rak osjećati i nevoljeno i nezaštićeno zbog Vagine ravnodušnosti koju će mu u tom trenutku pokazivati. Nesporazumi će nastati i kada se pojave neki rizici koje će morati oboje poduzeti, pa će odgovornost stalno prebacivati jedan na drugoga.
Nestalna i nestabilna veza koja je dobra na kraće vrijeme, dok za brak nije preporučljiva.

Rak/Škorpija

Tvoj znak i podznak..Nisi mi rekla njegov podznak mada nije bitan pošto otprilike
si pročitala gornji deo...Nepreporučljivo za tebe...Neznam da li te Škorpija sputava
da budeš izrazito ljubomorna ali pošto si rak umeš da se savladavaš..Pretpostavljam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back