KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno, svi momci sa kojima sam bila u vezi, cak i oni koji su mi se samo udvarali, imali su Veneru u Biku. Prosto mi je bilo vise smijesno da provjeravam gdje im je Venera posto je u 90% slucajeva bila tu, ako se slucajno desilo da nije to , onda su Mars i Venera bili u Skorpiji. Ne postoji treca kombinacija :)) Moja Venera je u Raku( u VIII ) , Mjesec u Strijelcu, a VII pada u Bika, a Mars ( vladar V kuce ) u Djevici. Kad sve pogledam izgleda da sam pravila pogresan izbor partnera. Mozda mi ove Skorpije i odgovaraju u nekim stvarima, samo da nisu toliko posesivni...

I ja jako cesto imam udvarace,a i veze sa momcima sa Venerom u Biku.A moja Venera je u Vodoliji u osmoj kuci!
I zna li neko da mi objasno zasto mi se uvek svidjaju muskarci sa zemljanim Venerama.U igri je jaaako cesto i Venera u Devici.Sa takodje Marsom u Jarcu ili Devici.A meni je Mars u Vagi,a SO-Asc.-MO=Ovan-Rak-Rak. :shock: ,7. prazna,pocinje u Jarcu,a zavrsava u Vodoliji! :?:

Zato sto ti je Mars u Vagi, pa bi to bila konjukcija. Medjutim treba gledati jos mnogo stvari. Recimo, neki kazu da je jako vazan odnos tvog Mjeseca i njegovog Sunca, pa ako je tebi Mjesec u Ovnu bilo bi dobro da je njegovo Sunce tu ili u nekom vatrenom znaku. Isto tako gleda se odnos Venere i Marsa, Venere i Mjeseca- dobre su konjukcije, dok je recimo kod odnosa Mjeseca i Marsa konjukcija losa, dok su trigon i sekstil povoljni aspekti i govore o jakoj seksualnoj privlacnosti. Najvaznije za brak je odnos vladara 7. kuce,a za seksualni odnos vladara 5. i 8. kuce.

A sta bi znacilo npr. da je moj Mesec u opziciji sa njegovim marsom(rak-jarac),njegov mesec u trigonu sa mojim marsom(lav-vaga),a moja venera sa njegovim marsom gradi polusekstil(vodolija-jarac),kao sto i njegova venera sa mojim marsom gradi polusekstil(devica-vaga)
Da li tu neko nekog vise privlaci ili manje?
By the way sta govori o dobroj emotivnoj povezanosti?

hmm. znam za obrnutu situaciju on riba ona lav... najsrecniji brak koji sam u zivotu video... dvoje dece prekrasno odgajane, a njih dvoje idu gradom i drze se za ruke! koliko matoraca ste videli... + super sexualni zivot i slicno...

riba - lav

Voda - Vatra

Ovde mamo svašta..Odnosi su u početku neobični ili bolje rečeno ni vamo ni tamo.
Negde u sredini..Sve je ovisno od oba partnera i od njihove zaintrigiranosti onim
drugim..Ovde mora biti na samom početku izrazita privlačnost ili da ne kažem
zajednička simpatija da bi se uopšte nešto pokrenulo dalje..
Kad se prođe ovaj težak početak posle oba znaka jedno drugom da ugađaju
ko će kome više i bolje..

riba - ovan

Kao što napisah na početku veza bez većih problema....
Obično su oba znaka zadovoljna sa načinom življenja,mada
su ponekad u svađi jer im je (?) posle rasprave burnije i lepše,
da ne napišem zanimljivije..Obično su ovakve veze veoma dugotrajne
jer oba partnera imaju smisla za opraštanje i volju za dalje..

Hammerhead:
nisam nista imao nameru da razresavam sa njima javno vec trazim savet od nekoga ko moze da mi razjasni za vaga/blizanac i jarac/devica... (napisano gore i meseci u lavu i skorpiji) tako da nije nikakav spam ili chat... ako ces mi pomoci onda pisi.. ako ne nemoj mi smetati!

Izaberi da pišem ili da ne smetam?

Psihologue:
riba - lav

Voda - Vatra

Ovde mamo svašta..Odnosi su u početku neobični ili bolje rečeno ni vamo ni tamo.
Negde u sredini..Sve je ovisno od oba partnera i od njihove zaintrigiranosti onim

Hmmmmmmm... zanimljivo... :roll:
Trenutno postoje neke "varnice", sve se kao nesto ignorisemo, "spustamo" jedno drugom, a opet, malo-malo pa odemo na kafu... :) I bude nam lepo... :wink:

Psihologue:
riba - lav

Voda - Vatra

A kako li izgleda natal coveka s ovoliko postova i ovim nickom,bash me zanima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back