Hvala Psihologe, nadam se da ovo "zanimljiva" kombinacija ima pozitivno znacenje, jer nama je stvarno leeeeppoooo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ShkoLice:moze li nesto o Z: JARAC dupli
M: STRELAC/vodolija
Psihologue:Da ne bih pisao presiroko o ovoj kombinacii ,jedno pitanje za vas.
Kako ste uspeli da resite dominaciju izmedju vas?
Ili ako ste resili da ti dominiras kako je to on prihvatio?
Psihologue:Da ne bih pisao presiroko o ovoj kombinacii ,jedno pitanje za vas.
Kako ste uspeli da resite dominaciju izmedju vas?
Ili ako ste resili da ti dominiras kako je to on prihvatio?
majko mila,pa sta ti je? ne znam jel si astrolog,ili si samo ljubitelj tih stvari(vecina rakova ima taj skriveni mehanizam,koji mu omogucava da voli crnu magiju,hipnozu,pa samim tim i astrologju),ne znam jel si moderator ovog podforuma,ali iskreno i ne zanima me,ko god da je nek ne obrise ovaj post de cu ti ukazati na gresku!Psihologue:OVAN - BLIZANAC
To je teška veza ovisna od položaja Marsa i Merkura.Kad je taj položaj dobar onda ova
kombinacija ima budućnost ali u većini slučajeva dolazi često do sporova i razmirica
zbog dominacije Ovna i dvoličnosti Blizanca...Ne preporučljivo...
velikom broju slucajeva rak,jer ces na vecini rakova moci da "prosipas"svoju dominaciju i kao prijatelj bi ti veoma odgovarao,ali ipak zavisi od njegovog podznaka u svakom slucaju... moze recimo i sa ovnom ili vagom,mada ti preporucujem tog raka!tanjuska80:ja sam lavica/devica. koji znak mi najbolje odgovara kad je ljubav u pitanju, a i sve ostalo...
fenomenalno se slazu! kako da ga osvojis? budi prirodna i istici se,jer blizanci u svakom slucaju ne vole cutljive "smokljane",tipa devica,tako da...milckych:kako se slazu zena lav-vaga i muskarac dupli blizanac?Kako osvojiti muskarca rodjenog u ovom znaku?
ha,zanimljivo,volim da proucavam ovakve kombinacije...pa iako se devica i bik lepo slazu u ovom konkretnom slucaju je opet podznak taj koji pravi konflikte lav-skorpija,jer oboje zele da dominiraju sto pravi probleme ne obaziruci se sto se "spoljasnji"znakovi dobro slazu,ali da bi zadrzala tu vezu,jedino ti mogu preporuciti da pustis muskarca da dominira,jel su i bik i skorpija znakovi koji su tolko tvrdoglavi(a i dominantni,posebno skorpija),da ne bi pobegli od svojih nacela,pa tebi "mekusastoj"devici preporucujem da pomalo stisas tog arogantnog i autoritativnog lava jer ga ni bik a ni skorpija ne vole...kacica:A jel mogu i ja?
Ja Devica-Lavica Mesec u Skorpiji u 4oj kuci
On Bik-Skorpija Mesec u Lavu ne znam u kojoj kuci...Zaboravila sam...
Vencani smo...Stalno se svadjamo...A bilo je super u pocetku...
uh...pa niste umeli preci preko malih problema koji bik i skorpija i rak i jarac jedan drugom mogu napraviti,inace nista strasno...mattru8681:ja sam bik/rak, zadnji decko mi je bio skorpija/jaraC,slagali smo se NIKAKO!
A u natalnoj karti, kao super kombinacija! vezze
pa nije bas preporucljivo...blizanac i riba bas i nisu u ljubavi a lav i lav oboje pokusavaju dominirati pa tu nailazi na mozda i jos veci problem...Smederevka:Da li moze: blizanac/lav, i on riba/lav ?? Kakva je to kombinacija ( Asc nam se potpuno poklapa, na istom je stepenu)