KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dream-er:
Psihologue, sad sam tek neletela na ovo. Ja sam škorpija/ rak, a on je vodolija/ovan. Da li imamo budućnost? :D

hm... nestrpljiva sam, znam. ali samo za svaki slučaj da ponovim.
icon_redface.gif
moze odgovor na ovo? ;)
icon_redface.gif

Škorpija/Vodolija

Ako se ovo dvoje ljudi ikada i uspe sresti, tada će njihov prvi susret zasigurno izgledati kao apokalipsa ili u najmanju ruku kao udar groma, jer ako zbilja postoje znakovi koji ne mogu biti jedni s drugima, onda su to sigurno Škorpion i Vodolija. Ne samo da su ovi ljudi potpuno različiti, već su im i životna načela potpuno opozitivna i dijametralno suprotna, jer sve ono što je Vodenjaku belo i pozitivno, Škorpionu je crno ili negativno. Ma koliko se god trudili da pronađu zajednički jezik, oni će uvek ostati nedorečeni i nikada se neće uspeti usuglasiti sa drugom stranom, tako da će se neretko svađati nasred ulice oko toga koji film će ići gledati u kino, i tko će platiti karte za to. Često će se posvađati i oko najbanalnijih sitnica, kao što su plaćanje namirnica u dućanu ili oko toga tko je više toga napravio u nekom zajedničkom poslu, pa će se ljudi u njihovoj blizini često naći usred neke njihove svađe, ni ne shvaćajući da oko sebe šire nemir i lošu energiju. Pomalo će na kraju jedan drugoga početi izbjegavati i veza će se raspasti prije ili kasnije.
Nemoguća i nezamisliva veza.....

Psihologu,hvala ti,mnogo ti hvala.
Rekla sam drugarici za tebe i zamolila me je da te pitama, a nadam se da te necu previse namuciti, kako se slazu:
1 zena rak-muskarac bik
2 zena rak-muskarac blizanac
3 zena rak- muskarac riba.

Mozda sam previse zahtevna, ali ako nemas vremena ili te kojim slucajem mrzi da kuckas, onda mozes i samo za kombinaciju rak-bik.

Ja imam jos jedno pitanje-Koji je za zenu lava najbolji znak za veze i uopste za najbolje funkcionisanje, a da nije riba?
Ribe mi nekako ne odgovaraju-malo me iritiraju. Mozda to ima veze sa tim sto sam ja lav/devica.

Hvala ti, jos jednom, i izvini na mojoj zahtevnosti.
Ipak sam ja lavica, razumeces me. :D ;)

ja sam vaga NAJBOLJE SE SLAŽEM SA ŠKORPIJAMA,PO DRUGI PUT ON JE LJUBAV MOG ŽIVOTA-ŠKORPIJA,mislim da se u potpunosti slazem sa škorpijama bez razlike kojeg pola su.Pozdrav svim škorpijama,najbolji ste.Tata mi škorpija,mama mi škorpija,suprug mi škorpija...okružena sam škorpijama

ja sam vaga NAJBOLJE SE SLAŽEM SA ŠKORPIJAMA,PO DRUGI PUT ON JE LJUBAV MOG ŽIVOTA-ŠKORPIJA,mislim da se u potpunosti slazem sa škorpijama bez razlike kojeg pola su.Pozdrav svim škorpijama,najbolji ste.Tata mi škorpija,mama mi škorpija,suprug mi škorpija...okružena sam škorpijama :-)

Ја сам стрелац, и признајем да ми једино с близанцима разговор буде стварно занимљив. Једино они имају неки начин размишљања који ми је истовремено и непознат и фасцинантан. Сви други (укључујући и стрелце) некако су ми предвидљиви и/или досадни.

Blizanac i Strelac

To su dva potpuno suprotna znaka imaju najviše šanse da uspeju ako se oboje mogu smiriti i stati nogama čvrsto na zemlju. Oba znaka ili ovo dvoje ljudi ne zna se koji je čudnije naravi.
Strelac je vrlo neobičan po svemu što radi. U samom startu to dvoje ljudi imaju o čemu pričati i to će ih vezati. Izuzetno su nemirni, promenljivi, inteligentni i društveni, pa će njihov zajednički dom često nalikovati nekakvom sajmu gde se skuplja mnoštvo različitih ljudi.
Kada uspeju u sebi pomiriti svoje strasti, želje i ambicije ovo dvoje ljudi moglo bi osvojiti i svet na prepad. Oboje izuzetno cene i vole slobodu, vrlo su nestalne prirode i nisu baš nešto posebno verni da ne bi ponekad ipak pokušali preskočiti pokoju ogradu, jer ko zna tamo negde je bolje
S obzirom da su oboje vrlo seksualni ali i vrlo inteligentni znakovi, oni će svoj seks uvek pokušati izdići iznad nekih normalnih okvira, pa će tako satima nakon njega pričati i izmenjivati svoja iskustva, pa sva sreća da ni jedno od njih nije ljubomorne naravi.
Slobodna i neformalna veza koja ima velike šanse za uspeh.
Na kraju za Blizance vredi mudrost i ponekad dvolicnost,mada strelac obicno zbog svoje
naravi to nikada ne sazna..
Dopunjavanje je zanimljivo i na obostranu korist..

Vaga i Škorpija

Dobra kombinacija, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarca Škorpiona i žene Vage.
U muškarcu Škorpioji žena Vaga odmah će probuditi sva telesna i umna čula, pogotovo ako se radi i o dosta mlađoj ženi od njega.

Škorpionov intenzitet strasti i erotike nikada neće biti upitan sa ženom Vagom, koja će tačno znati što i kako raditi sa svojim ljubavnikom Škorpionom, jednako kao što će i on znati što njoj odgovara i to joj redovno pokazivati u krevetu. Muškarci škorpije umeju preći granicu dobrog sex-a...

Mogao bi nastati problem kada se probudi njegova poznata ljubomora prema svemu što okružuje njegovu ljubimicu Vagu, pa postoje velike mogućnosti da se često svađaju oko njenih čestih izlazaka iz kuće ili doma.., što joj Škorpija neće nikada tolerisati.

Dakle problemi će uvek nastajati zbog njegove ljubomore, a ako će ona prihvatiti takav ograničen i zatvoren život, veza će im trajati i duže nego što oboje misle.
Imam jako dobar primer svoji roditelja.Otac škorpija majka vaga...
Što se tiče ove kombinavije dobro sam izverziran..

Ako je situacija obrnuta, dakle ako je muškarac Vaga a žena Škorpija, tada su mnoge ove stvari ublažene, ali i žene Škorpioni su dovoljno ljubomorne da svoju plahu Vagu brzo oteraju od sebe sa svojim posesivnim i ljubomornim ispadima.
Sa ove strane mnogo teže nego u prvom slučaju...
Žene škorpije zbog količine ljubavi koje pružaju ulaze u period posesivnosti što će teško prijati
jednoj mirnoj bagi..
Mogla bi biti dobra i trajna veza ako Škorpioni nauče kontrolirati svoje izlive besa i ljubomore prema partnerima koji nisu baš poslušni.

Postoji nesto sasvim drugo od toga kako i da li se slazu taj i taj znak.
To izgleda ovako>neke nemoguce kombinacije MORAJU biti-trajati do kraja zivota-zajedno>.
Sta god uopsteno za sve kombinacije rekli-BICE ONO STO BITI MORA.
POUCENA LICNIM ISKUSTVOM-cmok

Psihologue:
Blizanac i Strelac
Na kraju za Blizance vredi mudrost i ponekad dvolicnost,mada strelac obicno zbog svoje
naravi to nikada ne sazna..

Е, ово је тачно. Много коју близанчеву интелектуалну мајсторију глупи :D стрелац уопште не укапира.

Укратко, рекла бих -- с воденим (рак, риба) и са земљаним (бик, девица).

Али добићеш опширнији одговор од Психолога.

Dusica84:
Psihologu,hvala ti,mnogo ti hvala.
Rekla sam drugarici za tebe i zamolila me je da te pitama, a nadam se da te necu previse namuciti, kako se slazu:
1 zena rak-muskarac bik
2 zena rak-muskarac blizanac
3 zena rak- muskarac riba.

Mozda sam previse zahtevna, ali ako nemas vremena ili te kojim slucajem mrzi da kuckas, onda mozes i samo za kombinaciju rak-bik.

Ja imam jos jedno pitanje-Koji je za zenu lava najbolji znak za veze i uopste za najbolje funkcionisanje, a da nije riba?
Ribe mi nekako ne odgovaraju-malo me iritiraju. Mozda to ima veze sa tim sto sam ja lav/devica.

Hvala ti, jos jednom, i izvini na mojoj zahtevnosti.
Ipak sam ja lavica, razumeces me. :D ;)

Uskoro imaš odgovor na ova svoja pitanja..

On je naporan Sofia i usporava te...
Zajedno ste zato što si ti živa vatra..
Ti voliš da dominiraš on takođe...
Često se raspravljate oko banalnih sitnica ali sve zaboravljate verovatno zbog dobrog sexa..
On ume dobro da priča i obećava a ti to voliš da slušaš...

Psihologue puno pozdrava za tebe, i hteo bi samo nesto kratko i jasno da te pitam. Ja sam Vaga/Blizanac, sa mesecom u vodoliji, merkur u skorpiji, venera u strelcu, mars u lavu, jupiter i saturn u vagi. Nadam se da imas dovoljno podataka, i da mi mozes reci, koji meni znaci sa podznakom najvise odgovaraju?
Mnogo hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back