ko peva zlo ne misli

...da bi razbio preuranjenu ejakulaciju cesto sam sebi(u glavi) za vreme snoske pevao glupe pesme kao recimo "ej od kad sam se rodio srece nisam imao x2 samo ti si moja bila zasto si me ostavila x2...."

ima li neko tajnu pesmicu ili da kupim katanac :mrgreen:

Samo ti pevaj drug krompir. Na tvoje i njeno zadovoljstvo.
Samo pazi da ne pevaš pesme tipa "Snežo, Mirjana, Ana, Radmila..." :hahaha:

...da bi razbio preuranjenu ejakulaciju cesto sam sebi(u glavi) za vreme snoske pevao glupe pesme kao recimo "ej od kad sam se rodio srece nisam imao x2 samo ti si moja bila zasto si me ostavila x2...."

Pisao sam pre nekog vremena o onoj zenskici koja peva za vreme sexa, ali ne u sebi nego onako tiho pevusi, mmm,mmm, pa mi mnogi nisu verovali.
E, nije mi bilo jasno sto to radi, ali sad kad si ti napisao zasto ti pevas u sebi, jasno mi je da je ona tako odlagala nesto, ali ne verujem da je orgazam :lol:

e stvarno me zanima, jel to istina ili mit, da imate razlicite tehnike koje primenjujete u cilju duzeg seksa, jelte:).
kao, zamisljate neke rugobe, razmisljate o ispitu, o fudbalu itd. jel tacno to? a ti pevas na primer. hm...el to sve zezancija ili ne?

Back