Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
Dovoljno ti je da pogledas ovu sliku gore...
Sve ce ti biti jasno...![]()
pa gledam je
dobar je
isti Elvis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno ti je da pogledas ovu sliku gore...
Sve ce ti biti jasno...![]()
...da bi razbio preuranjenu ejakulaciju cesto sam sebi(u glavi) za vreme snoske pevao glupe pesme kao recimo "ej od kad sam se rodio srece nisam imao x2 samo ti si moja bila zasto si me ostavila x2...."
ima li neko tajnu pesmicu ili da kupim katanac![]()
...da bi razbio preuranjenu ejakulaciju cesto sam sebi(u glavi) za vreme snoske pevao glupe pesme kao recimo "ej od kad sam se rodio srece nisam imao x2 samo ti si moja bila zasto si me ostavila x2...."
ne znam i dalje
i ne radi mi zvuk na jutjubu
za to vec i vrapci znaju
'bem im mishove ja
(da s' razumemo..
cula sam za ime Sejo Kalac,
al' stvarno ne znam ko je i po cemu poseban)
e stvarno me zanima, jel to istina ili mit, da imate razlicite tehnike koje primenjujete u cilju duzeg seksa, jelte.
kao, zamisljate neke rugobe, razmisljate o ispitu, o fudbalu itd. jel tacno to? a ti pevas na primer. hm...el to sve zezancija ili ne?
u mom slucaju istina. naravno ne svaki put ! ! !
za druge ne znam
p.s. sta je UZORILA SI SE ?os snosku ?
ps. al kad bi znala da ovaj moj za vreme seksa misli o fudbalu nabila bi` ga na razanj odma` , nema veze sto on to zbog mene, jelte![]()