Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko molim vas moze da mi pomogne tj, da mi kaze pesmu iz reklame za Jelen Pivo sa Ribizlom? Evo ga i link
!!!
Trazio sam svuda ali nmg da je nadjem.Ako neko zna neka mi posalje u privatnoj poruci. Hvala unapred.

Da li neko slusa nostalgie radio stanicu, posebno mislim na nostalgie rock?
Jutros su oko 10-11h ujutru pustili neku svoju domacu grupu, ali nisam stigao na vreme da zapisem tj. da pogodim barem neke reci pesme, jedino da je melodicna, ima dobar ritam, kao i bass liniju.
Ako neko ima neke predloge pls. let me know.

Poslednja izmena:
Sttrašno dobra riba ova Roselyn Sanchez

yuvp.png

dgp.png

3rp.png

ruc.png

Album Yellow imaš na tubetu skoro ceo. A ako nisi znao Roselyn Sanchez ima još jedan album iz 2003 i zove se Borinquena. Taj album je bolji od ovog soundtracka.

jen9.jpg

Ako me lepo zamoliš, i naravno reputiraš, dobićeš link za ceo album na pp u profi kvlt zvuka.;):cool:

Hm, imam pitanje, juce sam gledala emisiju Beograde, dobar dan i u toku emisije je isla jedna pesma po ukusu gosce nesto I need to.... ili I have to... u glavnom u spotu neka porodica sedi za stolom i imaju nesto na glavi deluje mi da je spot iz neke 2000 , 2001.... =)

Imam i ja pitanje, više molba .... zapravo na ovoj stvari http://grooveshark.com/s/Copper+Feat+Martin+Schnella/5bOAOC?src=5 čujem loš makedonski i pokušaj pevanja zajdi, zajdi .... i ti jasno sonce ...

Ova moja kompanija me ubeđuje da je makdeonski čist i jasan, ja naprotiv mislim da su stihovi, ako uopšte jesu, otpevani od strane pevačice koja u stvari ne zna šta peva tj. mehanički. Molim za pomoć. Pivo je u pitanju. I to količina ohohoho .... Samo budite pošteni u proceni.

Sttrašno dobra riba ova Roselyn Sanchez

yuvp.png

dgp.png

3rp.png

ruc.png

Album Yellow imaš na tubetu skoro ceo. A ako nisi znao Roselyn Sanchez ima još jedan album iz 2003 i zove se Borinquena. Taj album je bolji od ovog soundtracka.

jen9.jpg

Ako me lepo zamoliš, i naravno reputiraš, dobićeš link za ceo album na pp u profi kvlt zvuka.;):cool:

druze htedoh da ti dam rep, al zbog ovog ciganisanja na kraju nema! :D

- - - - - - - - - -

Trazim naziv benda, izvodjaca pesme "Osmeh". Domaca stara rok pesma, negde oprilike sedamdesetih, mozda osamdesetih. Ima i na you tubu, tu sam i pogledao spot za tu pesmu. Bas zvuci staro :)

daj link sa tube-a :)

Ajd da probam ovde, nista me ne kosta. Sad cete se smejati, ali u pitanju je pesma starijeg vremena, tipa evergreen, ne znam iz koje decenije, pevac zvuci kao Dean Martin ili Tom Jones, a jedino cega se secam jeste refren pesme koji ponavlja "Anastasja" ili "nastasja..". Ne, gospodin google i YT su me ostavili bez ikakve pomoci ovog puta, a znam da ne umisljam jer se i moja mama seca pesme i melodije (molska, tuzna melodija), ali neeeema sanse da se setimo izvodjaca. Eto. Pa ko velim mozda se ovde nadje neki oldtajmer koji ima pojma o cemu pricam...

Ajd da probam ovde, nista me ne kosta. Sad cete se smejati, ali u pitanju je pesma starijeg vremena, tipa evergreen, ne znam iz koje decenije, pevac zvuci kao Dean Martin ili Tom Jones, a jedino cega se secam jeste refren pesme koji ponavlja "Anastasja" ili "nastasja..". Ne, gospodin google i YT su me ostavili bez ikakve pomoci ovog puta, a znam da ne umisljam jer se i moja mama seca pesme i melodije (molska, tuzna melodija), ali neeeema sanse da se setimo izvodjaca. Eto. Pa ko velim mozda se ovde nadje neki oldtajmer koji ima pojma o cemu pricam...

Zašto bismo se smijali? :D
Nemam pojma koja bi to pjesma mogla biti, ali si na pravom mjestu :lol:

Back