Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
da li neko zna ko peva ovu pesmu pustaju je na TDI radiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko zna ko peva ovu pesmu pustaju je na TDI radiju
Pjeva Motorhead, u redu, ali kako se tačno zove ova pjesma?
Ovo se jedno vreme vrtelo po radio-stanicama, ali nikad nisam saznao ko to izvodi. Ako neko zna - bio bih mu zahvalan...

Druze,da li bi bio ljubazan da mi posaljes link na pp? Bicu ti vjecno zahvalan.
da li gubim razum ili zaista svuda čujem srpsku etno muziku

Sttrašno dobra riba ova Roselyn Sanchez
![]()
![]()
![]()
![]()
Album Yellow imaš na tubetu skoro ceo. A ako nisi znao Roselyn Sanchez ima još jedan album iz 2003 i zove se Borinquena. Taj album je bolji od ovog soundtracka.
![]()
Ako me lepo zamoliš, i naravno reputiraš, dobićeš link za ceo album na pp u profi kvlt zvuka.![]()
Trazim naziv benda, izvodjaca pesme "Osmeh". Domaca stara rok pesma, negde oprilike sedamdesetih, mozda osamdesetih. Ima i na you tubu, tu sam i pogledao spot za tu pesmu. Bas zvuci staro![]()

Ajd da probam ovde, nista me ne kosta. Sad cete se smejati, ali u pitanju je pesma starijeg vremena, tipa evergreen, ne znam iz koje decenije, pevac zvuci kao Dean Martin ili Tom Jones, a jedino cega se secam jeste refren pesme koji ponavlja "Anastasja" ili "nastasja..". Ne, gospodin google i YT su me ostavili bez ikakve pomoci ovog puta, a znam da ne umisljam jer se i moja mama seca pesme i melodije (molska, tuzna melodija), ali neeeema sanse da se setimo izvodjaca. Eto. Pa ko velim mozda se ovde nadje neki oldtajmer koji ima pojma o cemu pricam...