Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba mi neka pesma koja opisuje divno plave oci, ex yu rock bi bilo dobro ali moze i strano samo da je dobra pesma :D

Hvala!

Ivica Šerfezi - Suze liju plave oči

Suze liju plave oči
plave oči nevjerne
al si rekla da me ljubiš
ali laž je bila sve.

Ljubim tebe cijelim bićem
mada srce moje zna
da su lažne plave oči
koje tako volim ja.

Suze liju plave oči
oproštenje traže znaj
samo jedno žele znati
da jođ uvijek nije kraj.

Ljubim tebe cijelim bićem
mada srce moje zna
da su lažne plave oči
koje tako volim ja
koje tako volim ja.

Pokusavam da nadjem naziv pesme koju sam cuo pre neki dan u jednom klubu, mislim da je u pitanju glam/hair metal '80, jedino sta sam zapamtio jeste "so this is goodbye" ili samo "this is goodbye", znaci u pitanju je nesto poput bendova kao sto su Whitesnake i RATT.
Ako pomaze melodicna je, ima dobar ritam, nije spora, monotona...

Pokusavam da nadjem naziv pesme koju sam cuo pre neki dan u jednom klubu, mislim da je u pitanju glam/hair metal '80, jedino sta sam zapamtio jeste "so this is goodbye" ili samo "this is goodbye", znaci u pitanju je nesto poput bendova kao sto su Whitesnake i RATT.
Ako pomaze melodicna je, ima dobar ritam, nije spora, monotona...

jedino ovog mogu da se setim sa tim tekstom...

Nije ni to nazalost. I ako jos pomaze, ima dobru bass liniju, mada sada vise nisam ni siguran da li sam cuo "this is goodbye", jer je bas gruvalo, nisam mogao dobro ni da razumem reci, ali ipak mislim da sam cuo "this is goodbye", i to sam se bas fokusirao par puta, trebao sam otici do DJ da ga pitam, ili barem nekog okolo, jer su neki znali lyrics. :neutral:

Moj grad Bor,u njemu vlada smor,
nezaposlenost velika,sirotinja Hard Core!
rudarski baseni nekada su cvetali
sada sve je stalo,sa kopanjem su prestali!
zlata vishe nema,pa se zato i ne kopa,
zato vishe nema posla,sem za grobara i popa,
deca se ne radjaju,nema mladih,perspektive,
nema vishe zhivih ljudi,ovde su samo senke zhive!

Moj problem nije ko peva ovu pesmu jer ne znam ni naziv pesme ni naziv grupe koja je izvodi. Radi se o američkoj grupi nekih klinaca, rekao bih tinejdžera, tamo nekih osamdesetih ili devedesetih godina prošlog veka. Imali su jedan hit koji se dugo vrteo. Zna li neko koja je grupa i koja pesma? Dajte mi neki uži izbor pa ću se ja već snaći. Unapred hvala.

Back