Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
da li neko zna ko peva ovu pesmu pustaju je na TDI radiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko zna ko peva ovu pesmu pustaju je na TDI radiju
Pjeva Motorhead, u redu, ali kako se tačno zove ova pjesma?
Ovo se jedno vreme vrtelo po radio-stanicama, ali nikad nisam saznao ko to izvodi. Ako neko zna - bio bih mu zahvalan...
Druze,da li bi bio ljubazan da mi posaljes link na pp? Bicu ti vjecno zahvalan.
Sttrašno dobra riba ova Roselyn Sanchez
![]()
![]()
![]()
![]()
Album Yellow imaš na tubetu skoro ceo. A ako nisi znao Roselyn Sanchez ima još jedan album iz 2003 i zove se Borinquena. Taj album je bolji od ovog soundtracka.
![]()
Ako me lepo zamoliš, i naravno reputiraš, dobićeš link za ceo album na pp u profi kvlt zvuka.![]()
Trazim naziv benda, izvodjaca pesme "Osmeh". Domaca stara rok pesma, negde oprilike sedamdesetih, mozda osamdesetih. Ima i na you tubu, tu sam i pogledao spot za tu pesmu. Bas zvuci staro![]()
Ajd da probam ovde, nista me ne kosta. Sad cete se smejati, ali u pitanju je pesma starijeg vremena, tipa evergreen, ne znam iz koje decenije, pevac zvuci kao Dean Martin ili Tom Jones, a jedino cega se secam jeste refren pesme koji ponavlja "Anastasja" ili "nastasja..". Ne, gospodin google i YT su me ostavili bez ikakve pomoci ovog puta, a znam da ne umisljam jer se i moja mama seca pesme i melodije (molska, tuzna melodija), ali neeeema sanse da se setimo izvodjaca. Eto. Pa ko velim mozda se ovde nadje neki oldtajmer koji ima pojma o cemu pricam...