Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajd opet da pitam , jedna lepa narodna pesma , ne znam izvodjaca a bila je oktobra u petkazanju , ovako ide otprilike

Vise puta zivot nosi
danas radost
sutra bol
A sudbina pusta svima
srecu deli kako kom

Sudbina je takva
ona dusu nema
nekom srecu deli
nekom tugu sprema

Zasto sudbo zasto
ako te jos ima
srecu ne podelis
podjednako svima

Bilo kakva pomoc je dobrodosla , izvodjac , naziv pesme , link ... bilo kakav trag .

Unapred hvala

Не могу никако да се сјетим ко изводи ову пјесму, а имао сам је некада на компу, текст иде овако: "Брус Ли, за тебе знају сви, као највећи бог правде за мене си ти, још хиљаду јунака нама ће да дође али твој лик никада неће да прође..." :) ради се о репу из 90тих, звуче као "динг донг", "who is the best"...

Zanima me naziv pesme i izvođač.

Sve što znam je da sam je svojevremeno prvi put slušao na TV palmi. Mislim da je House muzika u pitanju.

U fazonu lik i devojka u spotu, ona se šeta u mokroj košulji, polugola, i peva nešto, a on stoji i ponavlja jednu te istu reč(ili reči)

Baš je catchy pesma. Ne znam ništa više, pa ako neko zna pesmu, hvala puno.

Trazim jednu latino stvar, cuo sam je 100.000 puta ali posto ne znam jezik ne mogu da zapamtim text. Ima jedna dionica gdje muskarac samo ponavlja nesto u fazonu "chicka bom chicka bom bom...", posle toga ide isntrumental sa trubama. Taj dio sa trubama je malo slican ovoj pjesmi:
Tacnije sami pocetak im je malo slican, ostalo je drugacije.

Pozdrav!Potrebna mi je pomoc.Ne znam vise kome da se obratim jer koga god pitam,niko ne zna.Evo o cemu je rec.Trazim pesmu za drugaricu koja istu trazi vec 10 godina.rec je o pesmi koja je bila odjavna pesma zabavnog programa rts-a '93. ili '94. godine,na sceni su pevaci i plesaci obuceni kao matadori.Ako neko bilo sta zna,neka mi se javi na: ghosttalkerrr@gmail.com
Hvala unapred:)

Vrlo malo informacija imam o pesmi koju tražim,ali možda se neko seti..
Pesma je u nekom afričkom ritmu,podseća na Mory Kante-a, vokal je muški, jezik je neki domorodački (netazumljiv),ritam je brz a u pratnji je grupa ženskih vokala koja ponavlja čitavu pesmu samo nešto kao "ana mana mae"...vrti se bar dva tri puta u toku prepodneva na mfm radiu..ali nikad ne kažu ko peva..pa ako znate slučajno, javite :)

Pozdrav!Potrebna mi je pomoc.Ne znam vise kome da se obratim jer koga god pitam,niko ne zna.Evo o cemu je rec.Trazim pesmu za drugaricu koja istu trazi vec 10 godina.rec je o pesmi koja je bila odjavna pesma zabavnog programa rts-a '93. ili '94. godine,na sceni su pevaci i plesaci obuceni kao matadori.Ako neko bilo sta zna,neka mi se javi na: ghosttalkerrr@gmail.com
Hvala unapred:)

Не могу никако да се сјетим ко изводи ову пјесму, а имао сам је некада на компу, текст иде овако: "Брус Ли, за тебе знају сви, као највећи бог правде за мене си ти, још хиљаду јунака нама ће да дође али твој лик никада неће да прође..." :) ради се о репу из 90тих, звуче као "динг донг", "who is the best"...

mislim da nije rep u pitanju a daleko od toga da je u pitanju ding dong ili who is the best...nasla sam samo ovo i ako je daleko od repa ....

Vrlo malo informacija imam o pesmi koju tražim,ali možda se neko seti..
Pesma je u nekom afričkom ritmu,podseća na Mory Kante-a, vokal je muški, jezik je neki domorodački (netazumljiv),ritam je brz a u pratnji je grupa ženskih vokala koja ponavlja čitavu pesmu samo nešto kao "ana mana mae"...vrti se bar dva tri puta u toku prepodneva na mfm radiu..ali nikad ne kažu ko peva..pa ako znate slučajno, javite :)

Back