Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da nije rep u pitanju a daleko od toga da je u pitanju ding dong ili who is the best...nasla sam samo ovo i ako je daleko od repa ....
Фала на труду, али није то та... за разлику од ове коју тражим, ова твоја вријеђа лик и дјело Бруса Лија... :)
Није ваљда да нико не зна... ;(

Trazim jednu francusku pjesmu, vrti se u zadnje vrijeme po klubovima. Muskarac pjeva, u refrenu samo ponavlja nesto kao "aleluja". Znaci na francuskom je i drama je popularna, 100% neko zna.

cuo sam pesmu koja mi ne izbija iz glave vec 2 meseca i ne mogu da je nadjem.mnogo poznata pesma iz nekog filma peva neka riba,najverovarnije su u pitanju 70,80 u pitanju je baladica...ide nesto:black (girl) nesto never die(cry) to belive never goona see black (girl) ili tako nesto...mnogo poznata pesma!!!!

Pocetak ide ovako..

"budim se mamuran iz morfijumskog sna, vrlo brzo sam dospeo s vrha do dna, zbog g....a i *** sam dospeo sa ulice...ovde iza resetki zatvorske bolnice..."

Ne znam ko je peva nisam siguran da je Robin Hood, ne secam se cak ni naziva pesme samo ovog fragmenta...

ako neko zna bio bih mu veeeeeoma zahvalan da podeli sa svima naziv grupe/izvodjaca i naziv pesme...

Molim admine da ne zakljucavaju temu dok neko ne da odgovor a posle je obrisite skroz ako zelite...

pozdrav!

Poslednja izmena:
Zar baš niko? Pjesma čisti klasik iz 90-tih godina, počinje onako lagano što bi rekli narkomanski kako sam gore naveo...a onda kada se približava refren počinje nešto kao hardcore agresivno do bola. Sećam se da je refren različit za sve tri strofe. Još se sećam da je poslednja strofa vezana kao za nekog nekrofila koji kao dođe u mrtvaru naveče ubije čuvara (u momentu kada ga ubije ide refren "i eto brate raja za mene" onako glasno) i iživljava se na leševima...(da ne bude neke zabune ovo je samo opis onoga čega se sećam od te pesme, da ne pomisle ljudi svašta za mene :) )

Mislim stalo mi je da saznam ime te pesme kao i grupe...jer sam je davno nekad dosta slušao, imali su solidnih pesama.

Eto ljubitelji rep klasika pomoć...???

Back