Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,a mene zanima par pesmica...
Jedna ide nesto "...everywhere I go,you're there with me,always on my mind,constantly,if it wasn't for your love then baby girl I wouldn't know what to do...you are my,my angel,you are my one and only,you are my,my angel,you are my one desire...",a druga nesto "rain,rain,go away,go away",neam pojma...:-)
Zna neko?

I mene to zanima..stalno je čujem na radiju, i mislila sam da je No Mercy (latino trio iz 90ih) ali ipak nije..guglujem već sat vremena i nema šanse da saznam..tako sam naletela na ovaj forum ali se čini da niko ne zna..
Naišla sam i na neki strani forum ali ni tamo niko ne zna..daju neke informacije ali to nije to..
Da nije ovo ona prva?

Ostavila sam istu poruku i u temi Pesme za decu, jer mi je bas hitno potreban odgovor tj. gde ga pre dobijem.
Molim za brzu pomoc!!!
Ko je AUTOR TEKSTA (ne smeta i kompozicije, ako znate) i IZVODJAC ove decje pesmice? Nadam se da je naslov "Baloni", potvrdite ili ispravite.
Hvala unapred
:)

Na znanje svima ko balone ima
neka ih cuva kada vetar duva
jer mogu da odlete da da da da
ko strele ko rakete o o o o o o
nas grane da nalete pa onda eto stete
oooooooooo

Zato je vazna stvar da balon nema kvar
Lak i mek njegov je kratak vek
Kad je kvar balonu tu je kraj
Uz zvuke bum bum bum
Bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum BUM!

I neka shvate i mame i tate (Hvala Gost_6248)
oni će tada balone da plate
I plača neće biti ne ne ne ne ne
i niko neće kriti ooooo
te strašne strašne stvari,
kako se balon kvari o o o o o

Zato je vazna stvar da balon nema kvar
Lak i mek njegov je kratak vek
Kad je kvar balonu tu je kraj
Uz zvuke bum bum bum
Bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum BUM!

E,sad me zanima nesto drugo...Cesto vrte pesmu na MFM-u(102.2),ide nesto kao "I don't wanna be alone,where is my baby..." i meni zvuci kao Stevie Nicks,ali trazila sam na Google-u,nema nista,a nema ni za Fleetwood Mac.Ako neko zna,neka javi...:-)
U ovoj pesmi imas bas taj tekst, e sad, da li je to ono sto si trazila...ne znam, jer mene bas nesto ne podseca na Stevie Nicks, ali zbog teksta nisam mogla da odolim da ti je ne ponudim kao resenje ove zagonetke :D

Pozdrav svima,
POTREBNA MI JE POMOC OKO NAZIVA PESME,RADI SE O DUETU PEVAC I PEVACICA,NE ZNAM DA LI JE MUZIKA IZ NEKOG FILMA,TEXT IDE I WAS STANDING ON A CORNER WHEN MY MOMA....PA OPET I WAS WAITING IN A CLOUD....MUZIKA PODSECA MALO NA COUNTRY MUZIKU .....HVALA VAM

vec dugo trazim jednu stranu pjesmu iz 80-tih. sjecam se samo videa, lik sjedi na stolici tokom citavog spota sa nekom spravom - aparaturom na glavi, vrh glave mu je otvoren i prikazuje njega dok pjeva i (cini mi se) dva doktora kako mu vade hrpu predmeta iz glave.
please help! :sad2::sad2::sad2:

Trazim pesmu, ali ne znam kako se zove...

Znaci pesma je dens ili house sa nekim africkim pevusenjem sto ide:"e a mama mama hea a mama mama he a mama mama hea amama mama e"
stvar je poznata do jaja!Ako moze ime pesme?

Back