Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na drugom linku
dole u komentarima piše da je od grupe The Sings a pesma se zove Just Happy. (Jeste, ova pesma je specijalno urađena za reklamu možda će se tek pojaviti kasnije u slobodnoj prodaji, ali možda ima na "crno" da se skine :) )

Ma pročitala sam ja to, ali mi je pesma zvučala poznato....moguće da liči na nešto što sam čula, ali hvala u svakom slučaju:)

Mozda pre dva dana je bila ta epizoda. Seks i grad scena u kojoj su Keri i Zverka u kuglani, u pozadini je isla fascinirajuca pesma zanra tradicionalni pop ili big band nesto tako, zenski vokal je u pitanju, ali ne uspevam da izguglam.
Pa ako je neko zna koooojim slucajem ne bi bilo zgoreg da sibne link

Jel moze neko da mi kaze kako se zove i ko peva ovu pesmu?Ne znam nista o njoj znam samo da kad sam je cula,odusevila sam se!:D
Pesmu izvodi francuski pevac i pojavila se pre neki dan na jednoj od top lista(ja mislim MTV Adra ili Vhr1).Ako neko prepozna ovu pesmu neka mi javi....please.... :neutral::neutral:

која је ово песма ?
У питању је инструментал. Чуо сам је више пута али немам идеју како се зове ни
из које је године. Једино сам сигуран да сам је чуо 2008. У питању је био кратак преглед отварања олимпијаде у Пекингу на РТС и трајао је око 5 минута, можда 7.
У питању је инструментал и звук је електронски. Једино што још могу да кажем је ритам и покушаћу да га представим са: пам пам а обратите пажњу на тачке и зарезе ако то икоме помогне да препозна песму .

пошетак песме је
пам, парарам пам.
пам парарам, пам пам парарарам.

тако неколико пута а готово цела је у ритму који се стално понавља:

пам парам пам пам парарарам, пам парарам пам пам парарарам
пам парам пам пам парарарам, пам парарам пам пам парарарам ......

сигурно сте чули за ову ствар, пробајте да прочитате све и сигурно ћете је
се одмах сетити. Питао сам гомилу људи и сви препознају песму и ритам али
нико не зна како се зове. Помагајте.

Jel moze neko da mi kaze kako se zove i ko peva ovu pesmu?Ne znam nista o njoj znam samo da kad sam je cula,odusevila sam se!:D
Pesmu izvodi francuski pevac i pojavila se pre neki dan na jednoj od top lista(ja mislim MTV Adra ili Vhr1).Ako neko prepozna ovu pesmu neka mi javi....please.... :neutral::neutral:

Ovo se dosta vrti na TV-u.

Ako nije, reci koji je zanr.

Poslednja izmena:
која је ово песма ?
У питању је инструментал. Чуо сам је више пута али немам идеју како се зове ни
из које је године. Једино сам сигуран да сам је чуо 2008. У питању је био кратак преглед отварања олимпијаде у Пекингу на РТС и трајао је око 5 минута, можда 7.
У питању је инструментал и звук је електронски. Једино што још могу да кажем је ритам и покушаћу да га представим са: пам пам а обратите пажњу на тачке и зарезе ако то икоме помогне да препозна песму .

пошетак песме је
пам, парарам пам.
пам парарам, пам пам парарарам.

тако неколико пута а готово цела је у ритму који се стално понавља:

пам парам пам пам парарарам, пам парарам пам пам парарарам ......

сигурно сте чули за ову ствар, пробајте да прочитате све и сигурно ћете је
се одмах сетити. Питао сам гомилу људи и сви препознају песму и ритам али
нико не зна како се зове. Помагајте.

:hahaha: Nisi normalan :hahaha:
Mozda da nam otpevas? :whistling:

Back