Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja komsika je kupila nekog medveda i kapa ga upali on igra i pusta jednu pesmu koja mi nikko ne izlazi iz glavee a text ide owako....

i want you for a weekend,i want you for a night....

help :ok:
Да није ова од Shaniе Twain - I'm Gonna Getcha Good... она управо слично почиње... "Don't wantcha for the weekend, don't wantcha for a night"...

Ko peva ovu pesmu?
Pesma se zove Dallas.
Javlja se u filmu The Abyss (1989).
Crnkinja mini podmornicom vuče neku ogromnu podmornicu za sobom, a ta pesma se čuje u pozadini. Ona je peva, a pridružuje joj se Steve Buscemi.

Ne bih da spamujem ali da ne otvaram novu temu mislim da nema potrebe :rumenko:

Zelim ovu pesmu sa naglasenijim delom od 2:05-2:50 nazvao bih ga refrenom. Znam da sam negde cuo ovo naglasenije ali ovo je gotovo kao uspavanka :lol: A svidja mi se delo . :p

Hvala

Ljubi vas i grli Stevee sve :zag:

Mene zanima ko tacan naziv ove pesme,ubih se guglujuci al nista.U pitanju je Italianska pesma (bila je 2004-2005 u uvodnoj spici na Pinku pred SERIU A fudbal).
Ovako nesto: "MMMMMM MMMMM a parla more co mi ca tu,mmmmm mmmmmm a parla more co mi ca tu...

Izvodi je neki zenski vokal

Unapred hvala

Meni treba nešto perverznije... :per:

Pesma se zove "chocolate" i ide neki house pa onda neka cura krece da stenje jedno pola minuta dok ne .... :) pojede čokoladu :)

Sve zivo prevrnuh, znam da je ima na youtube-u ... ali nema sance da je nadjem ... pomagajte :)

Back