Nilita
Početnik
- Poruka
- 7
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fireflies - Owl City
p.s. zar nije bilo lakse da to iskucas u Google-u, nego da se uclanis na forum ?
Da li neko zna ime pesme po kojoj je nastala parodija:
"Oborio sam ga,F117 a" ,za vreme NATO bombardovanja?
![]()
Pjesma od Aerosmitha,u spotu glumi Stivenova kcerka Liv Tajler kao sa nekom djevojkom se zajedno vozi automobilom..Pjesma je cini mi se iz '97 nisam siguran..Hvala unaprijed
Mene interesuje koja je ovo pesma i koje izvodi ... ide nesto na fazon "da li su bolji jagoda i slag od maline na na na" ali abs kaze na na na
Izvodi je neka domaca grupa reklo bi se rock, muski vokal, a pesma je malo starija mozda cak i 809-90'
![]()
Да није ова од Shaniе Twain - I'm Gonna Getcha Good... она управо слично почиње... "Don't wantcha for the weekend, don't wantcha for a night"...Moja komsika je kupila nekog medveda i kapa ga upali on igra i pusta jednu pesmu koja mi nikko ne izlazi iz glavee a text ide owako....
i want you for a weekend,i want you for a night....
help![]()
Ko peva ovu pesmu?
Pesma se zove Dallas.
Javlja se u filmu The Abyss (1989).
Crnkinja mini podmornicom vuče neku ogromnu podmornicu za sobom, a ta pesma se čuje u pozadini. Ona je peva, a pridružuje joj se Steve Buscemi.
To je to majstore!jel si sigurna da se zove Dallas ? Da nije ovo:
kako se zove pesma od Bajage : text ide ovako: ovo je pesma, protiv svih malera, ona se peva da svo zlo otera...
ona se pravi od grane masline...