Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
umm,ne znam ko peva,ne znam ni ime....spot za tu pesmu je nesto kao u vazduhu,cini mi se da se vide telefonske zice :lol: ...i jedan clan tog benda je mali,debeo i ima crvenu kosu (mozda to samo u spotu).a pevac ima plavu kosu,mozda do ramena....mislim da nije bas novijeg datuma,ali nije nesto stara...i sta jos...hmm,e da,cini mi se da je neka alternativa....
puno li sam vam pomogla :roll:

umm,ne znam ko peva,ne znam ni ime....spot za tu pesmu je nesto kao u vazduhu,cini mi se da se vide telefonske zice :lol: ...i jedan clan tog benda je mali,debeo i ima crvenu kosu (mozda to samo u spotu).a pevac ima plavu kosu,mozda do ramena....mislim da nije bas novijeg datuma,ali nije nesto stara...i sta jos...hmm,e da,cini mi se da je neka alternativa....
puno li sam vam pomogla :roll:

mozda neki video od empire of the sun? mozda i lupam..

Čuo sam odavno neku pesmu na francuskom, al ne mogu da se setim skoro ničega o njoj. Ono što znam je sledeće:

Pevaju pesmu dve pevačice, na francuskom. Spot se uglavnom odigrava u nekoj brvnari na nekoj zavejanoj planini, ili tako nešto. Ima i scena sa vukovima kako trče. Mislim da se pominju reči trouve i moi, ali nisam 100% siguran...

Ukoliko prepoznate pesmu, javite mi na pp, pls...

Ako iko moze da pomogne onda je neko od vas..
Cula sam danas pesmu..Vrlo poznatu, bar meni.Ne mogu da se setim nicega sem refrena koji ide nesto ovako "you are never, ever ever....".Peva je zenski glas, mislim da je grupa u pitanju, neki Alternative rock, nju vejv i sl.Ne znam sta bi drugo mogla da dodam..

Ja ljudi evo vec 10-ak godina pokusavam da saznam ime jedne pesme od koje se ne secam ni jedne jedine reci,ali ono cega se secam odlicno je spot..
Pesma je domaca iz 90-ih i znam da se pesma i spot koliko se secam najcesce mogao videti na 3k ali u sutini veoma retko su ga pustali.Pesma je neka pop/rock balada sporijeg tempa a izvodjac je izgovarao reci pesme dubokim glasom,sam izvodjac je bio prava filmska njuska krupan sa bradom u parnom odelu ,bas upecatljiv lik.Spot je crno beli i n znam da na trenutke prikazuju njega sa pistoljem i valjda cigarom,nalik na stare krimi filmove.Pa scena kada on ide nekom uskom ulicicom i plava devojka kojoj je pesma upucena.Secam se scene kada mu crna macka prelazi put,znam da je spot ostavio na mene utisaj jer je potpuno drugaciji od spotova iz toga perioda i da je sama pesma bilia kvalitna,bar se meni u tom trenutku cinilo..

Saznao sam
Samo nema spota :(

Poslednja izmena:
"Stylo Crofts Quinceñera Secrets Bida Moon Boom."
It is performed by the renowned team of Susan Boyle and Zev Boim.

ovaj sam odgovor dobio na jednom stranom forumu,ali ovu pesmu ne mogu da pronadjem!!
ako neko moze da mi pomogne i posalje link...

Back