lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.058
Družba Pere KvrziceVlak u snijegu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Družba Pere KvrziceVlak u snijegu.
za 600 godina otštampano je oko 5 milijardi biblija ili u proseku 8,5 miliona godišnjeNe priznajem to tvoje tumačenje jer je biblija najštampanija knjiga na svetu, dakle namenjena je za direktnu konzumaciju
Kažu da je sva izdanja kupio jedan čovjek. S.D.
Ne priznajem to tvoje tumačenje jer je biblija najštampanija knjiga na svetu, dakle namenjena je za direktnu konzumaciju
Koja je to knjiga koja je po vama obavezna lektira za svakoga?
Hocu. Koje izdanje? Laguna ima 2 dela po ~800 strana a Vulkan jednu knjigu od ~900 strana.Грофа Монте Криста
Odlicna tema.
Procitao sam malo ali dovoljno da shvatim koliko je knjiga mocna stvar.
I konstantno mi stoji nad glavom da bih trebao da krenem da citam ali uvek ima nesto pitkije i lakse za konzumaciju.
Blago onom ko je na vreme stekao tu naviku.
Voleo bih kada bi moglo da se docara razlika izmedju osobe pre i posle procitanih 20-50-100 knjiga.
Nebitno. Bitno je - idi sad, odmah, momentalno...!Hocu. Koje izdanje? Laguna ima 2 dela po ~800 strana a Vulkan jednu knjigu od ~900 strana.
Da, Dostojevski... Meni je nekada bila najbolja priča od Poniženi i uvređeni. Tu sam se videoStranac - Kami
Braca Karamazovi - Dostojevski
ili religije ?Раскринкавање Бога
Ja bih ovo neironično pročitao, veliki sam Poštovalac Vesne Vukelić.
Boga te religijeili religije ?
Mislim da moze oboje ali u ovom drugom je "kako" nepotrebno iako nije, strogo uzev, netacnoA, da je naslov glasio:
Ko nije pročitao ovu knjigu, džabe je naučio da čita.
?
Ili je ovako pravilno :
Ko nije pročitao ovu knjigu, džabe je naučio kako da čita
Slažem se delom. Ali nije isti smisao ?Mislim da moze oboje ali u ovom drugom je "kako" nepotrebno iako nije, strogo uzev, netacno
Ne vidim drugaciji smisao, iskrSlažem se delom. Ali nije isti smisao ?
Ili jeste ?
U tim knjigama nema politike. To je klasični ljubavni roman.Može li ijedna tema da prođe a da se ne ruži dnevnom politikom?