Ko, kada, kako, gde....

Wow! Bravo! To daje nadu i nama koji još nismo podneli EOI.
Kada ste poslali EOI i za koju vizu? 189?
Čestitke! Preostaju samo formalnosti... i pakovanje :).

Hvala :)

Sto rece neko, dok ne vidim vizu u pasosu ne predajem se ;)

Svakako smo blizi cilju. Poslali smo pocetkom avgusta EOI, 189 viza, 60 poena, developer programmer, 3. ielts sam izabrao, L:8.5, R:7, W:7, S: 8., ACS assessment je u januaru uradjen.

Obavestavacu vas kako ide. Imamo 2 meseca da apliciramo. Rok za dodeljivanje CO-a je 5 nedelja max po ovom novom sistemu. Citao sam na stranim forumima da ako je sve ok sa papirima, CO trazi samo medical i pcc i ako je to ok, viza se dobija bukvalno istog dana ili u narednih nekoliko dana, mada videcemo na nasem primeru kako ce biti.

Pozdrav svima :)

Poslali smo pocetkom avgusta EOI, 189 viza, 60 poena, developer programmer, 3. ielts sam izabrao, L:8.5, R:7, W:7, S: 8., ACS assessment je u januaru uradjen.

Obavestavacu vas kako ide. Imamo 2 meseca da apliciramo. Rok za dodeljivanje CO-a je 5 nedelja max po ovom novom sistemu. Citao sam na stranim forumima da ako je sve ok sa papirima, CO trazi samo medical i pcc i ako je to ok, viza se dobija bukvalno istog dana ili u narednih nekoliko dana, mada videcemo na nasem primeru kako ce biti.

Znači, počeli su da pozivaju i sa 60, kao što smo i predvideli. Zato i više ne objavljuju statistike.

Vi sad trk da zakažete lekarski i po potvrdu u policiju :) !

Poslednja izmena:
Znači, počeli su da pozivaju i sa 60, kao što smo i predvideli. Zato i više ne objavljuju statistike.

Vi sad trk da zakažete lekarski i po potvrdu u policiju :) !

Pa da, bilo je i logicno ;)

Pa nije bas tako brzo. Kada se javi co treba da radimo medicals i pcc, ali dobro moze i pre toga, ne bih da trcim pred rudu (valjda se tako kaze:) )

Ostalo je da uzmem payslips iz poslednje firme i jos neka sitna dokumenta pa onda saljemo. Nadamo se da ce biti sve ok :)

IELTS: ću polagati u 1. mjesecu 2013.
Assessment: u pripremi (završavam 3. CER) uporedo sa IELTSom
Subclass: 189
Zanimanje: dipl. inž. el. (elektronika-automatika)
Datum apliciranja: čim odradim IELTS i Skill Ass.
Medical:
Police:
CO:
Trenutni Status:
VIZA:
Datum odlaska:
Mesto: Perth, WA

I konačno - update:

IELTS, General: Listening: 8.5, Reading: 9.0, Writing: 8.5, Speaking: 7.5, 12.5.2012., posle remark-a ocena za speaking nepromenjena
Assessment: Engineers Australia, dokumenti poslati 21.11.2012.
Subclass: 189 ili 190 state sponsored (WA, nadamo se)
Zanimanje: 233512 Mechanical Engineer
Datum apliciranja: -
Medical: -
Police: -
CO: -
VIZA: -
Datum odlaska: što pre
Mesto: Perth

Back