KO JEDANPUT ODE, NE UME BEZ SLOBODE ..

BigBrother:
Ama trba napraviti ipak racunicu, i ako kazu da je u ljubavi nema, ali treba videti raskidom sta se gubi a sta dobija. Nekada je bolje biti sam nego u losem drustvu.
"Bolje uzasan kraj, nego uzas bez kraja" a promasena veza je upravo uzas kojem treba stato na kraj pa bio taj kraj i bolan.
Sve ima svoj kraj ( dobro de, jeste, kobasica ima dva kraja).
Ako neko nije srecan u vezi zasto je odrzava?

Svet je onakav kakvim ga vidis u sebi. Dakle, put do srece i put od nesrece polazi iz iste tacke, a koja je negde duboku u dusi svakog coveka ponaosob...

NatasaNatasa:
HM ... koliko ste se puta u životu osmelili da raskinete i odete nepovratno pa čak i onda kada najviše volite .... Koliko vam je taj trip ''slobode'' važan ... i koliko ste spremni da ostarite sami, ako se u medjuvremenu ne nadje osoba koja će ispuniti sve vaše potrebe?

kad god osetim da ne postoji vise filing.E sad "trip slobode"-ne osecam se ni u vezama ko da neko gospdari mojim zivotom,niti to ja radim...jednostavno - ili je ok ili nije...a da se bojim ostariti sam-ne bojim se znam da postoji osoba sa kojom cu docekati pozne godine.

Uostalom svako ima negde svog para,pitanje je verujes li da ces ga naci i kada ga nadjes da li ces ga prepoznati............

Back