PetarSamotnjak
Starosedelac
- Poruka
- 178.319
Mnogi iz VIP loža
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je razlika u promišljenosti. Dok je psihopata promišljen, sadista naprosto uživa.Dva psihicka poremecaja sa zeljom da drugi bol osjeti.
Da li druga polovina uziva?Mislim da je razlika u promišljenosti. Dok je psihopata promišljen, sadista naprosto uživa.
Pa ono, sadizam u seksu je proširenje teme, mislio sam na sadiste generalno. Pretpostavljam da retko ko uživa da se na njemu iživljavaju...Da li druga polovina uziva?
Tesko,jedino da su 2 ista u pitanju.Pa ono, sadizam u seksu je proširenje teme, mislio sam na sadiste generalno. Pretpostavljam da retko ko uživa da se na njemu iživljavaju...
Psihopate su gore.Eno onaj sto ubi petero.Na cistu miru.Onda,onaj troje djece ubi i objesi se.Ima hiljade primjera.Ovi su opasniji.Pa ono, sadizam u seksu je proširenje teme, mislio sam na sadiste generalno. Pretpostavljam da retko ko uživa da se na njemu iživljavaju...
Ako se obesio, to znači da se pokajao, da nije psihopata. Psihopate retko uhvate jer ne rade iz afekta nego promišljaju i planiraju. Možda govoriš o pomračenju uma, što može svakom da se desi kad se pogodi da ga nešto psihički slomi?Psihopate su gore.Eno onaj sto ubi petero.Na cistu miru.Onda,onaj troje djece ubi i objesi se.Ima hiljade primjera.Ovi su opasniji.
Da pobjegne,cim ih je pobio odma strik.Ako se obesio, to znači da se pokajao, da nije psihopata. Psihopate retko uhvate jer ne rade iz afekta nego promišljaju i planiraju. Možda govoriš o pomračenju uma, što može svakom da se desi kad se pogodi da ga nešto psihički slomi?