- Poruka
- 126
ja sam sinoc repertirao virslu,a i jutros...ne znam sta mi je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam sinoc repertirao virslu,a i jutros...ne znam sta mi je![]()
Mozete biti iskreni, a i ne morate...
Ja jesam, al' zamalo...![]()
![]()
mortadela![]()
ja nisam vodila ljubav
Olja, bem ti misha, jel ti to ljubimac, taj na sliki ?![]()
ZNAS KAKO TO IDE JA TI DAM TI UZMES ZNACI UZMES A DAS MI DA UDENEM ONO STO TI DAM ZNACI DAS KAPIRAS SADA?
Nije moje da o tome sudim, al' sve nesto kontam nema te nigde, valjda je i tebe obasjalo Sunce, kad ono...pa sta je s tim tipom...svasta, ima li neka ovde na forumu koja nije smuvala "cmoljavka" u RL...ja nisam vodila ljubav
Nije moje da o tome sudim, al' sve nesto kontam nema te nigde, valjda je i tebe obasjalo Sunce, kad ono...pa sta je s tim tipom...svasta, ima li neka ovde na forumu koja nije smuvala "cmoljavka" u RL...
Ne govori nikom, to ce mi unistiti i ovo malo reputacije...evo, ja znam ko nije...ops:
Ne govori nikom, to ce mi unistiti i ovo malo reputacije...![]()
![]()
ovaj, ja sam mislila..ops:...dobro, ništa...
![]()
Znam...ops:, ali bolje da ne znaju drugi ono sto ti znas...
Dzentlmeni, pa makar i ovi jadni domaci, balkanski, poderanog tura i praznih dzepova, sluze da bi "pokrili" devojku i preuzeli "krivicu" na sebe...
Ma bice bolje neke sledece noci, mozda taj tvoj covek nije bio raspolozen, evo i fudbalska sezona se blizi kraju...bice novih okrsaja....Ideja vam nece nedostajati, vidim ja to po ovom "peglanju"...
![]()