christian troy
Početnik
- Poruka
- 4
Hm.. ne bih ja gazdaricu.. zvuci mi to kao neka s-m varijanta (i ne mislim na sremsku mitrovicu
)
Ali Ivana je druga pricha...

Ali Ivana je druga pricha...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mogu i dok spavam.
a njemu ne smeta.![]()
Da dok spava$ tebi meta, njemu ne smeta, $teta $to si teta, od 20 letaMalo rimminga ne $kodi, a ni Audi
Da dok spava$ tebi meta, njemu ne smeta, $teta $to si teta, od 20 letaMalo rimminga ne $kodi, a ni Audi
dovoljno je jednom mesechno, sledeci put za 20ineshto dana![]()
ne volim tako, moze on, nego sereem![]()
Od sexa kod mene nema ni s. Imam s kim ali mi nije to to. Fali mi nesto (a to nesto je onaj stari).
Ovo je neobicno...meni pricao (hvalisao se) neki poznanik muzicar da je na turneji kresnuo pevacicu u kombiju dok je spavala...nije joj smetalo kad se "probudila"...eh, ti muzicari..ja mogu i dok spavam.
a njemu ne smeta.
@tema
si.
hocesh da yebe i tebe da se uverish ili shta?lepo od tebe sto ga branis, ha ha ha
Mozete biti iskreni, a i ne morate...
Ja jesam, al' zamalo...![]()
jel bas mislis na vodjenje ljubavi...?a ne. bilo nesto...al nista tako sentimentalno..u nekoj smo hc fazi..
uf brate , ti si na nekom losem tripu, be cool!hocesh da yebe i tebe da se uverish ili shta?![]()
Vazilo, ne vazilo, ali jedno je sigurno: ove su noci mnoge demokrate s'apetitom naguzile svoje radikalke, tj. kad su se opklade otvorile, mnoge cce devojke radikalke ove nocci dugo i puno pusiti svojim decacima demokratama. E, a da su radikali dobili, radikalkama bi se nocas mnogi momci demokrate nalizali njihovih machkica, ali ovako nista - em ne primise lizing, em se naprimasse dobranog guzzenja!