Ko je vodio ljubav prosle noci?

Vazilo, ne vazilo, ali jedno je sigurno: ove su noci mnoge demokrate s'apetitom naguzile svoje radikalke, tj. kad su se opklade otvorile, mnoge cce devojke radikalke ove nocci dugo i puno pusiti svojim decacima demokratama. E, a da su radikali dobili, radikalkama bi se nocas mnogi momci demokrate nalizali njihovih machkica, ali ovako nista - em ne primise lizing, em se naprimasse dobranog guzzenja!

Vazilo, ne vazilo, ali jedno je sigurno: ove su noci mnoge demokrate s'apetitom naguzile svoje radikalke, tj. kad su se opklade otvorile, mnoge cce devojke radikalke ove nocci dugo i puno pusiti svojim decacima demokratama. E, a da su radikali dobili, radikalkama bi se nocas mnogi momci demokrate nalizali njihovih machkica, ali ovako nista - em ne primise lizing, em se naprimasse dobranog guzzenja!

:rotf::rotf::rotf:
:super:

Ali zaista ! Znam tri para gde su one radikalke, a oni G17 ili demokrate DS. I svi igraju sportsku prognozu, pa su produzili i na kladjenje za izbore, naravno ne u lovu, nego u ispunjenje zzelja. E sad, ishod znate, i u politici, i u njihovim krevetima, bar za nocas - mnogi jezici necce biti u mackicama, a isto toliko guza cce, s nezznossccu, ali i strassccu, biti (po)punjeno...

Sinoc sam hteo da radim te stvarcice, al' sam se setio da sam sutnuo partnerku jos pre mesec dana, tako da sam svorc. :mad:

Onda sam hteo da upotrebim alternativnu zamenu koju cuvam kao plan B, ali nisam imao yebenog benzina da dodjem do nje.. :mad::mad:

Vreme je prolazilo i ja sam razmisljao i razmisljao, i ostao sam evo jos uvek da razmisljam dok bivsa riba radi TE stvarcice sa yebenim novim deckom ,a ja radim pametnije stvari, to jes' jos uvek razmisljam i pisem svoju yebenu pricu kako ne mogu da censured yebenu bivsu ribu jer sam postao yebeni drkadzija koji nema sta veceras da ... censured. :mad::mad::mad:

I evo proslo je yebenih mesec dana kako nisam censured :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Malo sam izrevoltiran ali se nadam da sam bio yebeno kulturan jer sam cenzurisao nekulturne reci.

Back