LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
a gde se to vodi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lose ce to utakmice biti, samo taktiziranje, ruzan fudbal...tvoj covek ce vise paznje obracati na tebe, nego na to smaranje...a uvek postoji i neki svaler koji ne voli sport u izvornom obliku, nego trenira ove "nocne discipline"...ma jes'...sezona se bliži kraju, a evropsko????
![]()
nikad ne reci nikad, mozda ti neko uleti u smenu : )S obzirom, da opet radim nocnu, nista od toga....
Da spojim ovo sa temom "Na radnom mestu"...***, nista ni od toga....radim sama....
kako ovo zvuchi, sav sam se najezionadala se proslu noc ali nista![]()
nikad ne reci nikad, mozda ti neko uleti u smenu : )
e, trt, mogu i da te zamislim, ali to bi bilo sebichno, a ? : )
istina, ali kako cesh znati ako te neko iznenadi da to nisam ja? : )
Sinoc sam hteo da radim te stvarcice, al' sam se setio da sam sutnuo partnerku jos pre mesec dana, tako da sam svorc. :mad:
Onda sam hteo da upotrebim alternativnu zamenu koju cuvam kao plan B, ali nisam imao yebenog benzina da dodjem do nje.. :mad::mad:
Vreme je prolazilo i ja sam razmisljao i razmisljao, i ostao sam evo jos uvek da razmisljam dok bivsa riba radi TE stvarcice sa yebenim novim deckom ,a ja radim pametnije stvari, to jes' jos uvek razmisljam i pisem svoju yebenu pricu kako ne mogu da censured yebenu bivsu ribu jer sam postao yebeni drkadzija koji nema sta veceras da ... censured. :mad::mad::mad:
I evo proslo je yebenih mesec dana kako nisam censured :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Malo sam izrevoltiran ali se nadam da sam bio yebeno kulturan jer sam cenzurisao nekulturne reci.
probaj da za svakim ko prodje viknesh moje ime : )I to sto kazes...
Kad bolje razmislim, sad cu svakog koji prodje na ulici da zagledam, i uvek cu potajno misliti :"A da nije to Hebim? Da nije to On? mozda.....al' opet....joj, ne znam..."
I umrecu u neznanju.
![]()
probaj da za svakim ko prodje viknesh moje ime : )
mozda ti se posreci: )
ustvari samo za macho tipovima![]()
shta se ti cerekash, pa nije tebe zvala : )
a, ti mala odmah na pp
Lose ce to utakmice biti, samo taktiziranje, ruzan fudbal...tvoj covek ce vise paznje obracati na tebe, nego na to smaranje...a uvek postoji i neki svaler koji ne voli sport u izvornom obliku, nego trenira ove "nocne discipline"...![]()
valjda u ljubav ko će znatia gde se to vodi?
a gde se to vodi?