Wilmots
Domaćin
- Poruka
- 3.550
Ko ovde brani Kraljevinu??? Ja samo branim pobedu Srbije u Balkanskim ratovima i Prvom svetskom??
Ali to je upravo kapital koji je Kralj prokockao. Ne Broz ni bilo ko kasniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ovde brani Kraljevinu??? Ja samo branim pobedu Srbije u Balkanskim ratovima i Prvom svetskom??
A kako su onda te republike nikad nisu glasale za srpske interese...?? Kad su glasale u korist Srbije nekada?? Pre Milosevica??

Усташа прерушен у комунисту и јеврејски слуга. http://bux4ad.com/_07bda15c.htm
Поверљива информација о Разговору Карла Кастела, референта ширење вере у Ватикану, са Стјепаном Хумелом, саветником у југословенском Изасланству при Светој столици, 18. окробра 1968.
Пов. бр. 182/68
.... Каастел је најпре одао признање Југославији, а посеббо Предсенику Титу, на одважном држању и мудрој акцији у садашњим тренуцима након чехословачких догађаја, а затим поставио неколико питања. Прво, да ли чемо бити у стању одржати исту политику након смрти или повлачења Предсеника Тита? Додао је, да је долазио у додир са свим бискупима у Југославији и да је неколико њих са истом забринутошћу постављало исто питање.
Друго питање које је постгавио било је: сматрам да ли ћемо сутра доиста признати југословенским Албанцима право да у оквиру Југославије конституишу и засебну републику? Рекао сам да су му познатате све тешкоћем везане за тај проблем, а да је, такође, познато да то Албанци траже и очекују, а да би то било не само у складу са нашим уставом и политиком пуне равноправности југословенских народа већ би пшредстављало акт највише племенитости и политичке мудрости и далековидости...
............ ДАМСПС, ПА 1968, 3, 439085
Итд, Кастел је син бившег холандског амбасадора у Израелу... Хеј, 68 сахранили Титу и дали Космет шћифшама![]()
Титов одговор на новинарско питање о првим сепаратистичким демонстрацијама на Косову и Метохији, дат у јајцу 30. новембра 1968.
Скуп је симултано превођен уз присуство бројних страних делегација.
Што се тиче тога што се догодило на Ким, ја мислим да се сувише те ствари драматизују, да није баш тако као што неки замишљају,.
Шта тз сада драматизовати тљај случај?
Показало се да на Косову, где постоји руководство Албанаца има нешто Срба и Црногораца. Али углавном су одговорни другови Албанци, да су они врло брзо то ликвидирали. Није време да се то нешто натеже сувише.
АЈ, 837, КПР II -1/153

Наравно, нисам ја црвендаћ - написано ти је под којоим су документи заведени и где су заведени...
А јел имаш ти неки документ?
Идемо даље
Наравно, нисам ја црвендаћ - написано ти је под којоим су документи заведени и где су заведени...
А јел имаш ти неки документ?
Идемо даље

U čemu je problem? Da, šest srpskih divizija.
koliko je to armija=koliko ljudi...
Lafčino, ti će biti nešto pogrešno tumačiš.
6 divizija pod SRPSKOM komandom na Solunskom frontu. Šumadijska, Moravska, Timočka, Drinska, Dunavska i Jugoslovenska.
I?
Конкретно имам тај документ као факсимил,Znaci nemas dokaze,tako sam i mislio.

Немаш још... опуштеноimam ausweiss![]()

Pajo...zavisi koja se racunica uzme za diviziju
ako recimo...bar nemacke onovremenske mere...divizija broji 25.000 ljudi
onda je to oko 150.000 koliko je srba zaista i bilo
Конкретно имам тај документ као факсимил,
СВЕ ово објавио Службени гласник, званична државна институција и издавачка кућа Републике Србије.
Ово све што пишем су званични и ЈАВНИ сада документи!
Откуд теби идеја да нешто ТЕБИ доказујем и обраћам ти се?
Хахах... Полако..тек смо код 68![]()
1.Pa nije ni bio Srbin,kako onda da govori srbski?
2.Koliko se ja secam Nemci su ubijali 100 Srba za jednog Nemca a ne Srbi
2a.Na Goli otok su isli ljudi koji su svoju lojalnost u ratnom sukobu dali stranoj drzavi..
3.Nece biti da su bile generacije,najveci deo kapitala stvoren je od 1919 - 1941.
4.Fabrike su imale svoje trziste u zemljama Nesvrstanih a mi ni pre WWII nismo bili visoko razvijena zemlja pa ti je poredjenje smesno.
5.Krediti SFRJ 1990 iznose 11 milijardi Eura a danas sve zemlje bivse SFRJ duguju 95 milijardi.
7.Vecina stanovnistva u SFRJ je zivela od svoga rada i bila zadovoljna,sve ostalo je neistina.
8.Definitivno su ti bili losi ucitelji.
9.Ima li neki antikomunista koji ce da iznese istinite dokaze za svoje tvrdnje ?
Odakle ti to da su sve republike bile protiv Srbije i koji su to srbski interesi bili ugrozeni u SFRJ?
1. Pa ako nije bio Srbin, a Srbe je najvise zaebo, sto ga onda mi najvise dizasmo u nebesa?
2. Nemci su ubijali, a ko je pozivao narod da krene u gerilski rat koji mu se olupao o glavu? Umesto da smo kao sto su planirali Cetnici krenuli u oslobodjenje kad svi saveznici zajedno udare na Nemce (zbog pametnog stava da se sacuva narod proglaseni koljacima i saradnicima okupatora/a kazi mi sta ce ti drzava ako ti je sav narod izginuo?)
2a. To pricaj drugoj komunistickoj bagri koja slepo veruje u to...
3. Bice, bice... E sad ne znam odakle si... Dal si se i ti uvalio u stranku pa uzivao jednakost (ono sto je oduzeto onima koji su se sigurno vise namucili od tebe)
4. Fabrike su imale trziste, ali korist od njih nije bila toliko velika, uposljavale su narod to da - ali taj novac je mogao biti pametnije ulozen. Bas ovde dolazi do izrazaja kako su te ucitelji lepo naucili o Srbiji pre Tite... Ako su je uopste racunali kao takvu. Imali smo izuzetno postovanje za vreme Obrenovica (ovaj zadnji, Aleksandar je to pokvario) kad je dosao Petar postovanje je pocelo ponovo da ide uzlaznom putanjom
5.Za visinu kredita nisam upucen... Zato necu da komentarisem
6. (posto ne znas da brojis) Kad ti kazu da budes zadovoljan jesi. I zadovoljna je bila radnicka klasa. Ja sam sa juga... Pitaj seljake kako im je bilo. Koliko ga vole...
7. Ti nisi ni isao u skolu... Ili jesi, pa te komunjare toliko zatucale...
8. Verovatno sto se marsal postarao da ih nestane... Moguce da ove obavestajne agencije imaju jos nesto, ali to se naravno cuva... Cekamo srpskog Asanza, a tebi saljemo prvom kad se otkrije... Ako se otkrije![]()
Realno nisu bile protiv Srba... Mozda neke frakcije, ali generalno ne...
E sad, jos od ujedinjenja 1918. Hrvati i Slovenci nisu bili za oblik drzave za koji se zalagala srpska strana, tj. monarhiju. Trazili su federalizam.
Ali Srbiji je pripadalo pravo jer je bila na sili pobednica (jedino priznata drzava od kasnijih clanova) a i srpska vojska je oslobodila te krajeve...
To je bio jedan zločinački režim čiji je jedini "legitimitet" bila sila.Posmatrano iz ugla ekonomije,taj projekat je doživeo propast.Umesto sa zapadnom i centralnom Evropom,Jugoslavija se integrisala sa Čadom i sličnim zemljama.Čak je i ekonomija bila vezana za nestabilna tržišta azijskih i afričkih zemalja.
Iza Josipa Broza ostalo je ništa.Država,ideologija,partija,institucije ništa ništa ništa.Za razliku od nekih drugih diktatora koji koji su budućim generacijama ostavili i nešto dobro,ovaj je protraćio 35 godina,naravno tuđih a ne svog života.On je živeo kao faraon.To niko ne osporava.
Nemoj da se bavis ekonomijom jer mesas babe i zabe,Da li znas uopste sta bi se desilo da su nasa preduzeca izlazila na trzista visoko razvijenih zemalja?
To bi u tom momentu bila potpuna katastrofa a izlazak na trzista treceg sveta dalo je nasim preduzecima vreme da steknu preko potrebno iskustvo,trziste za gotove proizvode , sirovine i kapital da mogu da se ukljuce u trzisnu utakmicu.
Reci da iza Broza nije ostalo nista bilo bi isto kada bi neko rekao da je npr.Novi Beograd napravljen 1990-ete i da je sva ova preduzeca koja jos uvek prodajemo u amanet ostavio Karadjordje.