Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svi titovi fanovi zajedno ne mogu da reše jedan jedini zadatak iz matematike za 6 razred osnovne škole.

чланство у КПЈ(СКЈ) је анулирало њихово необразовање....довољно је било у саставу поменути Тита и партију једном-двапут и двојка је била обезбеђена:whistling::whistling:

Jосип Броз Тито (Кумровец, Аустроугарска, 7. мај 1892 — Љубљана, СФРЈ, 4. мај 1980) је био председник Социјалистичке Федеративне Републике Југославије од 1953. до 1980. године.
Био је лидер Комунистичке партије Југославије (касније Савез комуниста Југославије) од 1937. до 1980, вођа Народноослободилачке борбе народа Југославије од 1941. до 1945, а касније и врховни командант Оружаних снага СФРЈ. Један је од оснивача Покрета несврстаних
.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF_%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B7_%D0%A2%D0%B8%D1%82%D0%BE

Ја сам ипак мислила да су они (нео)усташки кретени шампиони у испирању мозга своме пућанству, али видим да ни овдашњи, новокомпоновани антикомунци ништа не заостају у кривотворењу историје.

Но, никакво чудо, они су деловали и делују синхронизовано, у оквиру тога заједничког злочиначког подухвата - рушења Југославије, а иначе једни без других нису могли, нити могу...

Они другачије не би ни опстали на власти, морају стално да подгревају ту причу, јер од ње црпу све своје профите, и читаву новију историју/повијест...

А заправо, последице деловања тога погубног тровања генерација тек ће се осетити...

Ја сам ипак мислила да су они (нео)усташки кретени шампиони у испирању мозга своме пућанству, али видим да ни овдашњи, новокомпоновани антикомунци ништа не заостају у кривотворењу историје.

Но, никакво чудо, они су деловали и делују синхронизовано, у оквиру тога заједничког злочиначког подухвата - рушења Југославије, а иначе једни без других нису могли, нити могу...

Они другачије не би ни опстали на власти, морају стално да подгревају ту причу, јер од ње црпу све своје профите, и читаву новију историју/повијест...

А заправо, последице деловања тога погубног тровања генерација тек ће се осетити...

Gde si Milunka,esperte za realnost :)

Poslednja izmena:
Тема је постављена,али одговор на њу никада нећемо сазнати!!!!
Чак и кад бисте га "сазнали", неки од вас, ништа не бисте од тог били паметнији ни политички зрелији.

Али, нема везе, забављајте се дотле, имате чим, и свакојаким глупостима, само не сазнавањем основне праве историје, него разним теоријама о Србима старијим од великог Праска, против којих постоји перманентна завера свих, ције, коминтерне, ватикана и рептила с планете тупсалон.
:bye:

Чак и кад бисте га "сазнали", неки од вас, ништа не бисте од тог били паметнији ни политички зрелији.

Али, нема везе, забављајте се дотле, имате чим, и свакојаким глупостима, само не сазнавањем основне праве историје, него разним теоријама о Србима старијим од великог Праска, против којих постоји перманентна завера свих, ције, коминтерне, ватикана и рептила с планете тупсалон.
:bye:

Ма носи се Милунка!

Back