Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I mesec po mesec, godina po godina zaradiš penziju.
Žao mi je što ja u ono doba nisam bila u godinama.
Zaposliš se (ponedeljak - petak), ide ti staž, imaš soc. zdravstvenao osiguranje za sebe i za porodicu, imaš pravo na godišnji odmor, bolovanje, dečiji dodatak, po po kile mleka (po detetu) gratis svakog dana, na poslu imaš uniformu/radno odelo (letnja i zimska) ne moraš da štrokaviš svoje......

Ima još mnoooogo, mnoooogo detalja.

hahahaha...a gde je to bilo?Dobro bi bilo da je bilo ko što su govorili u Dnevniku II.....

ostala je uspomena i sećanje i još ponešto....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

SP_A5667.jpg

SP_A4867.jpg

SP_A5675.jpg

:mrgreen:

Sve je zapisao Dedijer,treba samo da pročitaš neku knjigu zvaničnog brozovog biografa....koji se začudio što josip broz spominje da ih je bilo desetoro dece kad se zna da su ih Franjo i Marija izrodili petnaestoro...Mata Rajković je otkrio da se Franjo upokojio 1936-e u osamdesetoj godini i sahranjen na Mirogoju,parcela 172 dok je broz tvrdio da mu je ''otac umro na početku rata u osamdeset šestoj godini''....

Daj proveriv izvor radi ove dece a ja sam Dedijera citao i tamo nema nista slicno ovome sto ti pises.

Vojvoda Petar Bojović nije se krio. Sačekao je u zimu 1945. Brozove jurišnike u svojoj kući u Beogradu mirno i ponosno, dostojan svih ordena i priznanja koje je za junaštvo dobio. Krvoločni oznaši izgazili su njegov generalski kaput pre nego što su se bacili na ostarelog srpskog vojskovođu i divljački ga pretukli na smrt...

I mesec po mesec, godina po godina zaradiš penziju.
Žao mi je što ja u ono doba nisam bila u godinama.
Zaposliš se (ponedeljak - petak), ide ti staž, imaš soc. zdravstvenao osiguranje za sebe i za porodicu, imaš pravo na godišnji odmor, bolovanje, dečiji dodatak, po po kile mleka (po detetu) gratis svakog dana, na poslu imaš uniformu/radno odelo (letnja i zimska) ne moraš da štrokaviš svoje......

Ima još mnoooogo, mnoooogo detalja.

Samo si morala biti clan komunista ili da das p.cke!Ma divno vreme bilo,zato smo sada u problemima.

Samo si morala biti clan komunista ili da das p.cke!Ma divno vreme bilo,zato smo sada u problemima.

A vidiš npr. ja nisam bila član (daleko bilo) SPS-a pa sam (čak i u) Slobino vreme imala ako ništa drugo barem radno odelo. :zcepanje:
U kom sam sa prozora JUGOŠPEDA (ne znam dal' si čula nekad za tu firmu) na Terazijama gledala tu famoznu REVOLUCIJU i ulazak u bolje sutra:aha:
A sad nemam ni pišljivu uniformu, a resto da ne pričam :zcepanje:

A vidiš npr. ja nisam bila član (daleko bilo) SPS-a pa sam (čak i u) Slobino vreme imala ako ništa drugo barem radno odelo. :zcepanje:
U kom sam sa prozora JUGOŠPEDA (ne znam dal' si čula nekad za tu firmu) na Terazijama gledala sam tu famoznu REVOLUCIJU :aha:
A sad nemam ni pišljivu uniformu, a resto da ne pričam :zcepanje:

Al ti patis za uniformom!
Ko kaze da nam je sad dobro?

Vojvoda Petar Bojović nije se krio. Sačekao je u zimu 1945. Brozove jurišnike u svojoj kući u Beogradu mirno i ponosno, dostojan svih ordena i priznanja koje je za junaštvo dobio. Krvoločni oznaši izgazili su njegov generalski kaput pre nego što su se bacili na ostarelog srpskog vojskovođu i divljački ga pretukli na smrt...

Ubili ga kriminalci komunci......

Austrijski ambasador u sfrj je izjavio a neko zabeležio da ne može da se otme utisku da su ''zemljaci-bečlije''....Zagorac nije bio...kuću u Kumrovcu nije mogao da prepozna...Nije znao ni gde mu je sahranjen otac Franjo ni koliko je godina doživeo?Kasnije (1957-e godine) Stevo Krajačić premešta Franjine posmrtne ostatke sa Mirogoja gde je sahranjen u selo Kupinac...

Nevažno je da li je on iz Kumrovca ili je mađarski Jevrej ili nešto treće.Kao što je Tuđman primetio,Tito je bio pre svega ili iznad svega hrvatski političar koji je uvek delao u interesu Hrvata.

Back