Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tacno

Ja ne bi mogao da pucam na Srbe kad bi recimo sad bila 1941-1945, radije nigde

Svejedno da li su u pitanju Drazini ili ciji vec cetnici ... ili partizani, u slucaju da u selo prvi dodje neki vojvoda da skupi vojsku :mrgreen:

Razumem i cetnike i partizane kad je u pitanju njihova ideologija, ali ne razumem i ne odobravam potezanje oruzja zbog toga.

Znači bio bi Nedićevac?

Veoma aktuelna tema. Da li je tačno ono što su nam komunisti predavali 50 godina, da je on iz Kumrovca, ili nešto drugo ?

Како ствари стоје енигма Броз ће још дуго остати нерешена.Недавно сам читао да је један од највећих српских песника Бранко Миљковић животом платио истраживање о пореклу броза.Наиме,по казивању његових пријатеља,ноћ пре него што ће бити пронађен мртав Миљаковић се у једној загребачкој кафани састао са особом којој је изложио дотадашња истраживања о пореклу Јосипа Броза Тита која је базирао на његовом говору.Иако је званични узрок његове смрти,самоубиство,чланови његове породице су изјављивали да су по преузимању тела приметили на њему велики број модрица и огреботина.Прави разлог смрти никада није установљен.

Tito u Sloveniji u poseti jednom preduzeću gde ga inženjeri upoznaju sa sredstvima - mašinama i opremom koju poseduje to preduzeće.
Druže Tito ovo je poslednja reč tehnike ,uvoz iz Švedske.Detektor koji nešto detektuje na dubini od 100 metara ispod površine zemlje.Hvali se taj Slovenac na šta će Josip - Malo je to,treba 200 metara najmanje.

Molim proveriv izvor.

Ja ga mrzim sigurno više nego ti.
Za to imam i dobar razlog.
Razorio mi je porodicu.
Ne on lično,već njegov režim i njegovi pušikurci !
Ali,nasuprot tome,ne mogu se negirati činjenice,
moj Grubane.......

PS. Ono- mogu,al' je malo neozbilno !
Za ljude odrasle.

Ja ga uopšte ne mrzim samo me nerviraju oni koji veličaju diktatora i masovnog ubicu.
Broz je imao i nekih dobrih dela.Njegova najveća zasluga je što se nije ponašao kao njegov kolega Pol Pot a mogao je .Čak je prestao da bude i Staljinova marioneta pa su njegovi podanici imali i nešto više slobode i materijalno su bolje stajali od Rumuna,Bugara,Sovjeta...

Како ствари стоје енигма Броз ће још дуго остати нерешена.Недавно сам читао да је један од највећих српских песника Бранко Миљковић животом платио истраживање о пореклу броза.Наиме,по казивању његових пријатеља,ноћ пре него што ће бити пронађен мртав Миљаковић се у једној загребачкој кафани састао са особом којој је изложио дотадашња истраживања о пореклу Јосипа Броза Тита која је базирао на његовом говору.Иако је званични узрок његове смрти,самоубиство,чланови његове породице су изјављивали да су по преузимању тела приметили на њему велики број модрица и огреботина.Прави разлог смрти никада није установљен.

Potpuno tačno.
U zvaničnu verziju samoubistva gotovo niko ne veruje.
Ni tada,niti sada.
Činjenica je da se prethodno veče zapijavao sa nekim Hrvatima
po zagrebačkim krčmama,sutradan nađen obešen sa znatnim i
vidljivim fizičkim povredama,koje nije sam sebi naneo.
E,sad.....
O čemu se tu pričalo ?
Da li se Miljković kurčio i velikosrbovao,što je verovatnije,
pa rešili Hrvati da ga umlate - ne zna se.
Svedoka nije bilo a "pajtosi" nisu pronađeni.
Sumnjam da je Branko bilo šta "čeprkao" oko Broza.....

Poslednja izmena:
Ja ga uopšte ne mrzim samo me nerviraju oni koji veličaju diktatora i masovnog ubicu.
Broz je imao i nekih dobrih dela.Njegova najveća zasluga je što se nije ponašao kao njegov kolega Pol Pot a mogao je .Čak je prestao da bude i Staljinova marioneta pa su njegovi podanici imali i nešto više slobode i materijalno su bolje stajali od Rumuna,Bugara,Sovjeta...

Eto,vidiš da se možemo složiti !
Ja sam ga mrzeo i tada,bez obzira što sam 100x bolje živeo
nego sada.
Ta mržnja me nije napustila.Oca su mi oterali u grob,
on i hulje,kurrve poltronske......od kojih je bio pošteniji,hrabriji i sposobniji....
Goli otok je "guslao" a da se nije izjašnjavao.
Vojska mu je bila sve što je imao,pored porodice koja će se
kasnije trajno rasturiti.
Obožavao je Vojsku.
A,strgli su mu epolete ko poslednjoj fukari....
Sve Brozovi janičari......
Ali, stoji svaka reč,koju o njemu rekoh u ranijim postovima !

Potpuno tačno.
U zvaničnu verziju samoubistva gotovo niko ne veruje.
Ni tada,niti sada.
Činjenica je da se prethodno veče zapijavao sa nekim Hrvatima
po zagrebačkim krčmama,sutradan nađen obešen sa znatnim i
vidljivim fizičkim povredama,koje nije sam sebi naneo.
E,sad.....
O čemu se tu pričalo ?
Da li se Miljković kurčio i velikosrbovao,što je verovatnije,
pa rešili Hrvati da ga umlate - ne zna se.
Svedoka nije bilo a "pajtosi" nisu pronađeni.
Sumnam da je Branko bilo šta "čeprkao" oko Broza.....

Четири-пет дана пре кобног догађаја, 7. фебруара 1961. године, Миљковић је Џаџићу из Загреба послао сасвим другачије писмо: „Ја се осећам одлично. Као да сам се данас родио. Раскрстио сам са свиме што је било јуче и са поезијом и са животом...”

Танасије Младеновић је сматрао, није био једини, да Бранко Миљковић није извршио самоубиство. Малено дрво, о које се Миљковић, наводно, обесио, напросто није могло да издржи крупно тело српског песника. У разговору за „Политику”, Младеновић је 1995. године, дословце, рекао: „На лицу места, после неколико дана по Миљковићевој сахрани, вративши се тада са пута по иностранству, утврдио сам читав низ чињеница које јасно говоре да је тадашњим властодршцима, и у Загребу, и у Београду, било веома стало да се читав „случај” прекрије велом заборава. Кварило би то, забога, наше идилично и за вечна времена пројектовано – братство и јединство”.

У „Књижевним новинама”, 8. априла 1960. године, непуних годину дана пре смрти, Бранко Миљковић је објавио текст поводом годишњице смрти Мајаковског, у којем стоји: „Кад год сам се запитао шта је то што је потегло обарач унутрашњег револвера којим је убијен, чуо сам његово другарско преклињање: Другови не сплеткарите”, а нешто даље, у истом тексту је и реченица: „Можда ће овај век видети још мртвих песника, ако има песника”.

http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Kako-je-stradao-Branko-Miljkovic.sr.html

Nije, Palma vise onako, lici na Musolinija. Valjda sto slusaju istu vrstu muzike.

Мени личи на

00_podlaga_nikita_hruscov.jpg

.....
m.jpg

znam da nije bio mason, a ko je bio nemam predstavu

Његов псеудоним "ТИТО" није непознат у масонском свету.Ево шта о њему каже речник слободног зидарста:
ТИТО.На 7.степену Старог и прихваћеног шкодског обреда (поглавар и судија),Тито,,кнез хародимски,вођа је 3300 настојника које Соломон одреди да послују над Храмом.Председник радионице задужен је за то звање и име које је по Вијому највероватније искривљено хебрејско име "Ахилоб"(брат доброте).У сваком случају ово име није Југословенско.

Његов псеудоним "ТИТО" није непознат у масонском свету.Ево шта о њему каже речник слободног зидарста:
ТИТО.На 7.степену Старог и прихваћеног шкодског обреда (поглавар и судија),Тито,,кнез хародимски,вођа је 3300 настојника које Соломон одреди да послују над Храмом.Председник радионице задужен је за то звање и име које је по Вијому највероватније искривљено хебрејско име "Ахилоб"(брат доброте).У сваком случају ово име није Југословенско.

svi masoni tvrde da nije bio mason ...

kazu da je previse dobro svirao klavir .... za obicnog bravara :rumenko:

Mene je rodica za jedan dan naucila da na klaviru sviram "Za Elizu", a nisam cak ni bravar ...

Hocu reci, sviranje klavira nije vestina koju poseduju samo X-Meni pa da nema sanse da je ikad savladas ...

Meni su govorili da Tito nije Tito jer je znao jahati konja ... :eek:

Mislim, treba biti malo realan u tim "indicijama" i "dokazima", nije znao nista sta bilo ko drugi nije mogao da nauci

Mene je rodica za jedan dan naucila da na klaviru sviram "Za Elizu", a nisam cak ni bravar ...

Hocu reci, sviranje klavira nije vestina koju poseduju samo X-Meni pa da nema sanse da je ikad savladas ...

Meni su govorili da Tito nije Tito jer je znao jahati konja ... :eek:

Mislim, treba biti malo realan u tim "indicijama" i "dokazima", nije znao nista sta bilo ko drugi nije mogao da nauci

svako ume odsvirati Za Elizu, ali nije svako pijanista

kao sto se svako moze spustiti niz stazu- ali nije svako skijas ;)

svako ume odsvirati Za Elizu, ali nije svako pijanista

kao sto se svako moze spustiti niz stazu- ali nije svako skijas ;)

Opterecenje na donju skiju inace padas, gibanje gore - dole i jako zabadanje stapovima prilikom okretanja ako skijas kroz cjelac, padovi uvek na stranu nikad na guzicu ... naostri kantne pre nego skijas po ledu, vezovi moraju biti tako podeseni da pancerica odma ispada prilikom pada ..

To sam naucio u skoli za Masone :mrgreen:

Opterecenje na donju skiju inace padas, gibanje gore - dole i jako zabadanje stapovima prilikom okretanja ako skijas kroz cjelac, padovi uvek na stranu nikad na guzicu ... naostri kantne pre nego skijas po ledu, vezovi moraju biti tako podeseni da pancerica odma ispada prilikom pada ..

To sam naucio u skoli za Masone :mrgreen:

:p

jedno je teorija, a drugo praxa, nije svako sportski tip .... smartes :roll:

:p

jedno je teorija, a drugo praxa, nije svako sportski tip .... smartes :roll:

Dve stvari koje bolje poznajem i od svoje kuce : Jahorina i Bjelasnica.

Tito je bio sportista, gimnastika i macevanje, bio je najbolji macevalac u AU vojsci

Ne samo u teoriji, pre nego je ranjen kopljem i zarobljen, poskidao je s konja nekoliko ruskih konjanika

Bio je on zayeban, cuo sam takodje da je sensei Tanaka od njega napravio boljeg nindzu od Leslija Eldridza

Ko zna ...

Back