Ko je taj BEBA??

billy_THE_kid:
Beba ne koristi spric, Beba smrkce koku ( bar je to radio do pticijeg gripa)
Ceda koristi spric......e, bre , ljudi....obrazujte se malo. bre..........napravite razliku....

Па што их онда хвалиш Били... који мој... а тај Беба то је једна пич*етина и то говеђа - а је л' знаш колика је говеђа - о г р о м н а, к'о мањерка... а знаш ли како изгледа мањерка...???

Ko ih hvali????
Odakle ti ta ideja???....Ja samo kazem da je CHE da za ove Dzumare, tzv DOMACINE....chudo od deteta....on je los, a ovi su katastrofa..........

Beba jeste pichketina, ko ga hebe...al to ne znaci da krimi patriote nisu 100 puta veci smradovi....kao i ovi kompleksasi koji se pale na njih....vole krimose, a nisu nikad ni ulicu na crveno presli...mangupi..

billy_THE_kid:
Ko ih hvali????
Odakle ti ta ideja???....Ja samo kazem da je CHE da za ove Dzumare, tzv DOMACINE....chudo od deteta....on je los, a ovi su katastrofa..........

Beba jeste pichketina, ko ga hebe...al to ne znaci da krimi patriote nisu 100 puta veci smradovi....kao i ovi kompleksasi koji se pale na njih....vole krimose, a nisu nikad ni ulicu na crveno presli...mangupi..

Тхе кид... баш си лукав... Ти би у ствари желео да нам саопштиш да су дегени Че и Бе велики дегени - али да су домаћини и патриоте сто пута већи смрадови - из чега би требало да закључимо да су Че и Бе дегенерици ИПАК БОЉИ :evil:

billy_THE_kid:
yesssssssssssssssssss...eremito......

samo mi jos objasni sta su to Domacini?????...a ko su Patriote.....

ДОМАЋИНИ
су они Срби којима је животни идеал стварање у смислу стварања дома, породице, деце...имања и успеха у позиву...

ПАТРИОТЕ су они домаћини који добро разумеју шта то значи:

С ВЕРОМ У БОГА!

ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ !

eremita:

ДОМАЋИНИ
су они Срби којима је животни идеал стварање у смислу стварања дома, породице, деце...имања и успеха у позиву...

С ВЕРОМ У БОГА!

ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

СВЕ ЗА ПРВОСЛАВНУ СРБИЈУ

eremita:
Тхе кид... баш си лукав... Ти би у ствари желео да нам саопштиш да су дегени Че и Бе велики дегени - али да су домаћини и патриоте сто пута већи смрадови - из чега би требало да закључимо да су Че и Бе дегенерици ИПАК БОЉИ :evil:

Pa da se i ja ubacim:

po ovome na koji način priča, Kid je ustvari prikriveni SPS-kadar iz bivših vremena. Mislim zamena teze....

heheheheeee....Jul-ovac.....:).....hahahhahaha

Znaci, ona masa obespravljenih, siromasnih....nisu patriote.....aha...ok
Samo Domacini su patriote...E, sad kapiram......duboko, bajo, duboko....

billy_THE_kid:
heheheheeee....Jul-ovac.....:).....hahahhahaha

Znaci, ona masa obespravljenih, siromasnih....nisu patriote.....aha...ok
Samo Domacini su patriote...E, sad kapiram......duboko, bajo, duboko....

... Били, жао ми је али мораш још једном да прочиташ О ДОМАЋИНИМА ... а тамо пише: ...људи којима је идеал... а за те "црвене" пароле ... немој... молим Те... па данас смо сви обесправљени и сиромашни...

eremita:

ДОМАЋИНИ

С ВЕРОМ У БОГА!

ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

Znaci ako neko ne veruje u Boga, ili nije za kralja nije patriota
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

To smo odavno resili...
Nije.
A nije ni Srbin.
...
Jer Srbi su SAMO PRAVOSLAVNI.
A svako ko je Pravoslavan on RAZUME da Bez Kralja ne Valja.

-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

commodore:
To smo odavno resili...
Nije.
A nije ni Srbin.
...
Jer Srbi su SAMO PRAVOSLAVNI.
A svako ko je Pravoslavan on RAZUME da Bez Kralja ne Valja.

-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

Јеееееееееееее, БРАВО СРБИНЕ:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::lol:

Hayek:
Beba je kralj!

BEBU ZA PREMIJERA!

Како лепо машеш овом окупаторском заставом... подсети ме како су усташе дочекале Немце са цвећем и хајле... хајле... :razz: :razz: :razz:

Ето, шта раде че-де-генерици... и после ми овде дође нека комуњара да ми приповеда о "колаборационистима" и "народним издајницима" Недићу, Љотићу и другима... а ОВЕ НИКО НЕ ПОМИЊЕ ... :razz: :razz: :razz:

Back