nocna mora
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Ko je taj covek? Pojavio se tiho i otisao u legendu.! ................Pun kao Brod. !!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nocna mora:Ko je taj covek? Pojavio se tiho i otisao u legendu.! ................Pun kao Brod. !!
nocna mora:Uzeo je lovu na bilbordima,kada je pobedila demokratija ,svi bilbordi u gradu su bili njegovi ali gde je bio do 2000.-te kada je Bora snimio "Baba julu"i tako to? cudi me da i njemu nije radio marketing za tu plocu???
Nemoj da se ljutis, on jeste onako ugladjen i fin ali nisam znao da ti se bas toliko"DOPADA". Da nije radio kampanju i za gej paradu? ti si "upucen pa mi reci"serb_pagan:nemas ti pojma,znas samo neke radikalske gluposti da lupas po forumu...kad si neinformisan nemoj da siris nebuloze po forumu,bolje cuti
nocna mora:Nemoj da se ljutis, on jeste onako ugladjen i fin ali nisam znao da ti se bas toliko"DOPADA". Da nije radio kampanju i za gej paradu? ti si "upucen pa mi reci"
Pa i ja se to pitam?? Neznam zasto me covek veze za radikale? .Ali ako moram da se izjasnim,pre sam i za tu opciju nego za opcije koje su zastupale {razne BEBE i CHEDE} hapsenja ,proganjanja,kriminal ,brifinzi,sablje iti ,itd .Sada 20.000 ljudi traze nadoknade za bespravna hapsenja i slicno,a BEBICA zapalio, nigde ga nema. Sto se tice neobavestenosti nadji na netu" alma kvatro agenciju "pa vidi sta rade i od kada!!miskov:A sto su ti argumenti hh
nocna mora:Pa i ja se to pitam?? Neznam zasto me covek veze za radikale? .Ali ako moram da se izjasnim,pre sam i za tu opciju nego za opcije koje su zastupale {razne BEBE i CHEDE} hapsenja ,proganjanja,kriminal ,brifinzi,sablje iti ,itd .Sada 20.000 ljudi traze nadoknade za bespravna hapsenja i slicno,a BEBICA zapalio, nigde ga nema. Sto se tice neobavestenosti nadji na netu" alma kvatro agenciju "pa vidi sta rade i od kada!!
Pa ko onda tuzi drzavu{citaj poreske obveznike ili mene i tebe} za astronomske odstete? kriminalci?? nebih rekao.Posle 5.OKT. sam mislio da ce se promeniti puno stvari , a ono DOSAO NAM BEBA hohstapler i lopov, poceo da hapsi sve od novinara do IBOLJKE SUVAJDZIC {ona je dobila ako sam dobro zapamtio oko 700'000 din}Uhvatio naj dilera u Srbiji, babu od 100god.Sve sto je valjalo u toj stranci je otislo sa onim nesrecnim atentatom. BEBIN advokat se zove NATASA KANDIC ona zastupa njegove interese i to sve govori i o njemu i o njegovim poklonicima.Ja zaista nisam iz te price!!!serb_pagan:vidim ja da si ti za ratnu opciju...i za opciju hiperinflacije i nosenja love na kipar...al nemoj da zbrises ispod jorgan planine ako tvoji radikali opet zarate..vidi se da nisi drao gace po pashtriku kad tako pricas i kad su ti oni "bolji"
a vidim i sablja ti smeta...ja nesto nisam primetio da su hapsili postene ljude..sve sto je bilo iza brave je go kriminalaci i zlocinac...steta sto nije duze potrajalo
nema veze,kad na sledecim izborima nasi sa kostunicom formiraju vladu,i kad shutanovac bude ministar policije,rascistice se to
nocna mora:Pa ko onda tuzi drzavu{citaj poreske obveznike ili mene i tebe} za astronomske odstete? kriminalci?? nebih rekao.Posle 5.OKT. sam mislio da ce se promeniti puno stvari , a ono DOSAO NAM BEBA hohstapler i lopov, poceo da hapsi sve od novinara do IBOLJKE SUVAJDZIC {ona je dobila ako sam dobro zapamtio oko 700'000 din}Uhvatio naj dilera u Srbiji, babu od 100god.Sve sto je valjalo u toj stranci je otislo sa onim nesrecnim atentatom. BEBIN advokat se zove NATASA KANDIC ona zastupa njegove interese i to sve govori i o njemu i o njegovim poklonicima.Ja zaista nisam iz te price!!!
mirjanav2004:beba je smrda
Ko je taj BEBA??
urospo:ma jedna budala...bolje da ga ne znas
I to namazana svim mastima,sve fino,onako u rukavicamaurospo:ma jedna budala...bolje da ga ne znas
Pa ti si coveve opsednum mastima, rukavicama, pederima, suljevima na dupetu koji se dobijaju od istih ( verujem ti na rec)miskov:I to namazana svim mastima,sve fino,onako u rukavicama
Beba je streptomicin za sve kvazi, satro, patriote po zanimanju....jos ako su ratni heroji i junacine ko Legija, Arkan....mashala....
billy_THE_kid:Beba je streptomicin za sve kvazi, satro, patriote po zanimanju....jos ako su ratni heroji i junacine ko Legija, Arkan....mashala....
Streptomicin = inekcija koja se daje u doope, a dok je primas, ti strepis....