ko je potpuno sasvim totalno sasvim najjaci dasa

Zasto svaka diskusija mora da se podvede pod licno..
moje šiške ispod miške te se ne ticu...pricamo generalno..
da su uvek zene te koje treba da budu savrsene i bez mane
a muskarcima se tolerise sto sta

ajoj nina tebe bolan...cuj sto me se ticu...trebala si pretpostaviti zasto sam to napisao...jel treba da objasnjavam da muskarcima one ne stoje lose uopste a zenama da...i to ne mora znaciti da mi ne brinemo, nego jednostavno vi ste te koje rade na vise stvari na svom tijelu...to je nasa razlika, mozda mi trebamo poraditi negdje drugo...

razbacani zubi, obrve ko Krajišnik, dlakave noge, ruke, brkovi u devojke itd. su rešive prirode, i zaista ne vidim ništa ljupko ili slatko na nekome ko to ima, ili ogromne uši, orlovski nos. šta kao fol, razlikuje se od ostalih po svom orlovskom nosu i to treba da mi bude super privlačno? ma da :D pegice su druga stvar, mogu biti okej ako ih ima umereno. riđa kosa i malo pegica i ne preterano prozirna koža na devojci su simpatični :)

razbacani zubi, obrve ko Krajišnik, dlakave noge, ruke, brkovi u devojke itd. su rešive prirode, i zaista ne vidim ništa ljupko ili slatko na nekome ko to ima, ili ogromne uši, orlovski nos. šta kao fol, razlikuje se od ostalih po svom orlovskom nosu i to treba da mi bude super privlačno? ma da :D pegice su druga stvar, mogu biti okej ako ih ima umereno. riđa kosa i malo pegica i ne preterano prozirna koža na devojci su simpatični :)

ne vidim ni ja...

e a šta ti misliš o temi?

upravo sam napiso.
Ako neko hoće da bude dlakav ko medved nek bude, ako neće da pere zube, ako hoće da mljacka dok jede...od volje mu breeeee
kad bi svi bili idealni i savreni ovaj svet bi bio mnogo dosadno mesto za život.
Ako ti se nešto ili neko ne sviđa, preskoči ga, niko nema pravo da menja bilo koga.
Ljudi su život pretvorili u takmičenje, stalno se nekom nešto dokazuje i želi biti najbolji, a vreme ide i nikad se neće vratiti...

upravo sam napiso.
Ako neko hoće da bude dlakav ko medved nek bude, ako neće da pere zube, ako hoće da mljacka dok jede...od volje mu breeeee
kad bi svi bili idealni i savreni ovaj svet bi bio mnogo dosadno mesto za život.
Ako ti se nešto ili neko ne sviđa, preskoči ga, niko nema pravo da menja bilo koga.
Ljudi su život pretvorili u takmičenje, stalno se nekom nešto dokazuje i želi biti najbolji, a vreme ide i nikad se neće vratiti...

ma tema je da li ti vidiš nešto privlačno u tome. naravno da neću da poubijam sve brkate devojke pobogu

ma tema je da li ti vidiš nešto privlačno u tome. naravno da neću da poubijam sve brkate devojke pobogu

pa ja smatram da su mane ono što deli čoveka od čoveka.
Zapravo mane (nesavršenstva) su to po čemu nas ljudi pamte, i što vole kod nas.
Jedino je pitanje koja mana (savršenstvo) je kome prihvatljiva, a to je sad već stvar ukusa...
naravno da mi je privlačno, privlačno je svakom od vas

Back