ko je potpuno sasvim totalno sasvim najjaci dasa

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
JA, al to je sada vise manje bitno...nego...

...kako da se izrazim, nepravilnosti i to je nekako gruba rijec, al pod tim mislim neko odstupanje od normlanosti na zenskom licu ili tijelu...tipa pjegica, blijedog tena...pa me zanima koliko imate averziju prema tome...???
ja recimo nemam nimalo, ako to jednostavno stoji toj osobi i nekako me cak vise privlaci nego neka klasicna ljepota...i cak te nepravilnosti daju na izrazaju i izdvajaju iz neke obicnosti...

evo recimo ove pjegice nimalo ne umanjuju njenu ljepotu, i cak mislim da je i isticu...
evangeline_lilly_as_kate_in_lost-normal.jpg

ili recimo njoj Dzesika se zvala u seriji ''pod suncem sen tropea''
Jessica-Lowry-Tonya-Kinzinger_diapo_grande_613_406.jpg

ili recimo ja mislim da nikako Ivani ne bi stajao tamniji ten, iako je on po meni daleko ljepsi...
spek-ivana_310x186.jpg

i sada pade nesto na pamet, zasto tako cure, dopustaju da im drugi kreiraju luk, msm j ebiga tuko ako ti ne stoji taman ten koji moj ti da se ugledas na nekoga...izvinite na ovom zadnjem, bio je neki izliv iz mozga...

pa imo sam jednu s krivim nosem ili vampir zubima i ne vidim nista spec lepo u tome..mislim da bi lepse bile da srede to

e kada smo kod tih zuba...meni se svidjaju za razliku od svih s kojima sam pricao o tome, oni nepravilni zubi, kako bih ti rekao ono jedan preko drugog, to se desava kada je mala vilica pa j ednoga uguruju unazad, al samo pod uslovom da su simetricni

Ma znam na šta misliš, ali tu se zadržavaju ostaci hrane- užasssssss
A i to govori o osobi koja ne drži do sebe, jer da je shvatila kako to nije praktično, niti zdravo-nosila bi protezu, na vreme.
Stvarno ne podnosim ljude sa skrnavim zubima.
Jedino gore od toga je karijes, loš zadah ( koji doduše ne mora da ima veze sa zubima, ali često ima...), ustvari ima još, ali da ne nabrajam...Dakle...

uposlila si me egona sunce li ti tvoje :D

nisam nasao na guglu zube na kakve mislim...al to je ona fora, kada recimo 2 i 4 malo izguraju 3icu i nakrive je...ili recimo nesto slicno ne mora biti to...simpaticno je z:)

Palis se na zubarke ili šta..?

Pri tom ja bih postavila pitanje vama muskarcima

Zasto sebi ne dopustite da ispravite neke svoje nedostatke..vec to samo i jedino ocekujete od zena..davajuci sebi slobodu da im iznalazite mane i nedostatke a svoje smatrate normalnim..na primer na moru sam videla vise likova ali jedna je bio dlakav kao majmun..svuda i prsa i ledja i ruke i noge i ladno ja takav paradirao...pri tom isti takav ocekuje kao i ti da zena na svom telu nema ni jednu dlacicu i tako..primera ima dosta..i ovakvih pitanja i podpitanja mi je pun kofer...vi mozete kako hocete a mi moramo da budemo svarsene..aj zdravo

A i to govori o osobi koja ne drži do sebe, jer da je shvatila kako to nije praktično, niti zdravo-nosila bi protezu, na vreme.
Jedino gore od toga je karijes, loš zadah ( koji doduše ne mora da ima veze sa zubima, ali često ima...), ustvari ima još, ali da ne nabrajam...Dakle...

ma nema to veze sa higijenom, mislim na njen odnos prema higijeni zuba, to se desava u mladosti kada jedino moze biti da majka ne vodi racuna...ali u tom slucaju proteza i ne pomaze...mora se vaditi zub zato sto jednostavno nema mjesta u vilici...npr ja da nisam izvadio sestice sve i kod mene bi to bilo....

Palis se na zubarke ili šta..?

Pri tom ja bih postavila pitanje vama muskarcima

Zasto sebi ne dopustite da ispravite neke svoje nedostatke..vec to samo i jedino ocekujete od zena..davajuci sebi slobodu da im iznalazite mane i nedostatke a svoje smatrate normalnim..na primer na moru sam videla vise likova ali jedna je bio dlakav kao majmun..svuda i prsa i ledja i ruke i noge i ladno ja takav paradirao...pri tom isti takav ocekuje kao i ti da zena na svom telu nema ni jednu dlacicu i tako..primera ima dosta..i ovakvih pitanja i podpitanja mi je pun kofer...vi mozete kako hocete a mi moramo da budemo svarsene..aj zdravo

najvise se na njih palim, al najvise ...

nego sto se tice ovoga sto si napisala nidje veze...upravo je u tome i razlika izmedju muskaraca i zene, zene su uvijek vise radile na svom izgledu, muskarci su malo nemarniji...a tebi ako se svidja ti pusti siske ispod miske...meni moje nisu gadne...tebi tvoje?

pa ja sam škrbava!!
i imam kriv nos i imam malo veliku glavu kao lutka bratz i imam problematičnu kožu kada sam u gradskoj gužvi koža mi eksplodira i kosa mi opada u poslednje vreme , možda oćelavim, i imam malo čelo ko lisičići

najvise se na njih palim, al najvise ...

nego sto se tice ovoga sto si napisala nidje veze...upravo je u tome i razlika izmedju muskaraca i zene, zene su uvijek vise radile na svom izgledu, muskarci su malo nemarniji...a tebi ako se svidja ti pusti siske ispod miske...meni moje nisu gadne...tebi tvoje?

Zasto svaka diskusija mora da se podvede pod licno..
moje šiške ispod miške te se ne ticu...pricamo generalno..
da su uvek zene te koje treba da budu savrsene i bez mane
a muskarcima se tolerise sto sta

Back