Ko je ovde sve pushach?

A cekajte zasto mislite da psuimo da se doakzemo???Ok,mislim ona kupuje koka-kolu za uzinu,mora da je zbog toga da bih se dokazala,posto nije uspela da se dokaze sa zu-zuom,onda ce koka-kolom sigurno...Uostalom ovde,vecina dece pise od 13 godina od kojih ce 70% propusiti...A ja sa decom ensto nemam zivaca da se raspravljam...

a ti si još odraslija od nje, to je najbitnije. ;p
electra:
Ali, to je meni smešno... šta sad, to što pušim znači da nisam nigde drugde uspela da se dokažem? Ma hajde... veruj mi, ne zanima te u kojim sam sve poljima svog života uspela da se dokažem i to veoma uspešno.
vid ovu što se osetila prozvanom. ;p
u pravu je, delimično. možeš početi da bi bio kul, da bi udovoljio društvu, možeš ko ja iz totalne dosade i radoznalosti. ne vidim iz kog dobrog razloga možeš početi da radiš tako neku glupu stvar.

Ja pusim dosta...ne toliko dugo koliko mnogo....znam da istalim po 3-4 pakle dnevno...a jutro bez cigara kao da nije ni svanulo....ili kad se lepo najedes pa zapalis uz kaficu i muziku.....ili posle sexa....uh...ma cigare su zakon bre!!!

ne pushe svi da bi bili kul, face, stagod...mene je u pocetku stvarno bio blam od ljudi jer sam znala da svi imaju takvo misljenje i nisam htela da se exponiram (pogotovu ne pred mushkima) da ne ispadne privlachenje paznje, shalala, sta ga znam...sad me zabole iskreno, proslo godinu dana, neka misli sta ko hoche ...
to je jednostavno fetish (strast?), nema objasnjenja, vi koji niste probali teshko da cete shvatiti...(a i ne treba)

meni ponekad bude jasno zasto ljudi puse, dodje i meni nekad u trenucima dosade kad ne znam sta cu s' rukama... ali ono kao..... drzim se jos uvek.. a sto se tice toga "zdravlje bla bla" *** umreces za 10 ili za 50 godina, izadje ti na isto :D

Једва чекам да уведу забрану пушења на јавним местима, кад одем у неки кафић да попијем пиће остане 10 минута унутра кад изађем напоље одећа ми смрди као да сам бокс цигара попушио. Не могу ј.ебени смрад из одеће да извучем са 3 литре Ленора! :evil:

Мрзим кад неко пуши и не могу да верујем како неко може тако свесно, самом себи да нарушава здравље, никада ми то неће бити јасно!

e nema nicheg lepsheg kad notjy y 3h sa terase 6. sprata gledash na staro groblje i pyshish tzigary ;p
inache izvalila sam tek yjytry da je to bilo staro groblje ;p

chika kolani ti stvarno mislish da tje se kod nas to poshtovati...npr y narednih 10 god? :)

Back