Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674

Ali, to je meni smešno... šta sad, to što pušim znači da nisam nigde drugde uspela da se dokažem? Ma hajde... veruj mi, ne zanima te u kojim sam sve poljima svog života uspela da se dokažem i to veoma uspešno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali, to je meni smešno... šta sad, to što pušim znači da nisam nigde drugde uspela da se dokažem? Ma hajde... veruj mi, ne zanima te u kojim sam sve poljima svog života uspela da se dokažem i to veoma uspešno.
Ko je probao, ko je navuchen, ko je weekend pushach, ko josh uvek krije od roditelja?
Dakle? Slusham:
vid ovu što se osetila prozvanom. ;pelectra:Ali, to je meni smešno... šta sad, to što pušim znači da nisam nigde drugde uspela da se dokažem? Ma hajde... veruj mi, ne zanima te u kojim sam sve poljima svog života uspela da se dokažem i to veoma uspešno.
A nama starijima, onaj ko pusi, izgleda ko da mu nije stalo do zdravljaPa naravno jer pusim,posto vama deci onaj ko pusi to radi da izgleda stariji

ooooprosti??8)Pa naravno jer pusim,posto vama deci onaj ko pusi to radi da izgleda stariji

Ma ja mogu da ostavim,ALI NECU...Ne mogu da zamislim zivot bez cigara