Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
kolko dina imash 12-13..
widecesh za tri cetiri god da li cesh imati zelju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali svejedno mi se gadi...
 Ali svejedno mi se gadi...meni se vise gadi pusenje neceg drugog nego cigara

......ja imam 14 god evo uskoro cu napuniti 15 pa mi se gadi,i prestanite vishe s time,shatro:videcesh kad malo porastesh.......

Meni kaze drugarica da videla jednog sedmaka u ponoc ispred njene zgrade kako pusi sa drustvom ( on ima 13 godina)

kolko dina imash 12-13..
 Pa šta, evo ja imam skoro 19, pa nit sam probao nit imam želju. Em to što trujem sebe, em što to košta, em što imam pametnija posla nego da dnevno bacim sat-dva na pušenje.
 Pa šta, evo ja imam skoro 19, pa nit sam probao nit imam želju. Em to što trujem sebe, em što to košta, em što imam pametnija posla nego da dnevno bacim sat-dva na pušenje.si probala pa kazesh
a jel su prbali ovi cigare sto su im odvratne

Uuu, baš super što si s nama podelila tu xtra korisnu i zanimljivu informaciju.meni se vise gadi pusenje neceg drugog nego cigara

A zašto misliš da je manjak samopouzdanja? :|Unsaie:ima ih i na faksu... manjak samopouzdanja ili sta li vec...
kazem to sa razlogom...a vi ljudi sa `karakterom` prestanite sa predrasudama da pusaci ( pre svega tinejdzeri ) puse da bi bili kul i te stvari..

Shta cu,kad je to moje mishljenje,ali ako vas to toliko ispunjava....onda.....
verovatno cilja na to da pušači moraju da dokazuju cigaretama da su kul.
možda je kod nekih i u pravu, makar i nesvesno ljudi to mogu raditi.
a AnaBg se gadi jer nije probala. kad prvi put proba, neće vaditi "cigaru" iz usta... ništa novo.
A zašto misliš da je manjak samopouzdanja? :|