Brooke
Aktivan član
- Poruka
- 1.987
ne pušim i necu... moj ćale duva 10 kutija dnevno...
moja mama šizi zbog toga a njegov komentar na to je, uglavnom: "ljubice... ŠUDEEE!!!!"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
![]()
Upravo tako...ja spadam u tu najmanju grupu...
![]()
![]()
![]()

Nema osobe koja nije izasla iz osnovne da nije ni probala
a jes 10 pakli...to je 200 cigara...ja najvise za jedan dan sto sam popusila je 16cini mi se
SVAKA ČAST ZA KOMENTAR!!!!Ja to nikada nisam probao, niti cu. Koji ce mi djavo takvo nesto. Ako mi treba to za smirenje, ja sam onda propao samo tako, ako ne mogu da se kontrolisem bez tih gluposti. Ali ko pusi, neka pusi, samo mi je odvratno kada vidim svoje drugarice koje su moje godiste i mladje po godinu dana kako sede puse, piju, a posle pocnu na sred bilo kakve zurke da se skidaju... JADNO
ja sam najvise za jedno vece popusio 2 pakle ...nesto sam i podelio ali preko 30 sam sigurno ispusio....i to skoro, pre dve nedelje odprilike
Opasno je ako prestanes da pusis (makar i na 2 nedelje) i posle toga popusis paklo za vece...mozes da dobijes trovanje nikotinom ili tako nesto, moj ortak je to uradio i bas ga dobro sastavilio, ceo dan povracao, imao grceve po celom telu, hladan znoj, drhtao...tako da pazi!
Inace ja sam za jedno vece najvise paklo i po mozda popusio...inace pusim 3-4 cigarete dnevno a kada izadjem uvece obavezno celo paklo ode...
Ma ja sam sad smanjio vec nedelju dana odprilike, popusim jednu -dve na dan , nekad nijednu , ali kad izadjem uvece i napijem se (ne svaki vikend naravno)ne vodim racuna koliko pusim pa onda preteram ...pozz