Ko je ovde sve pushach?

Што сам ја изрод? Цео мој разред није пушио уопште и сада моји најбољи другови са којима сам стално не пуше, не гудрају се ни ништа... Ал добро растављају се од алкохола :D

Ja to nikada nisam probao, niti cu. Koji ce mi djavo takvo nesto. Ako mi treba to za smirenje, ja sam onda propao samo tako, ako ne mogu da se kontrolisem bez tih gluposti. Ali ko pusi, neka pusi, samo mi je odvratno kada vidim svoje drugarice koje su moje godiste i mladje po godinu dana kako sede puse, piju, a posle pocnu na sred bilo kakve zurke da se skidaju... JADNO

Ja to nikada nisam probao, niti cu. Koji ce mi djavo takvo nesto. Ako mi treba to za smirenje, ja sam onda propao samo tako, ako ne mogu da se kontrolisem bez tih gluposti. Ali ko pusi, neka pusi, samo mi je odvratno kada vidim svoje drugarice koje su moje godiste i mladje po godinu dana kako sede puse, piju, a posle pocnu na sred bilo kakve zurke da se skidaju... JADNO
SVAKA ČAST ZA KOMENTAR!!!!

ja sam najvise za jedno vece popusio 2 pakle ...nesto sam i podelio ali preko 30 sam sigurno ispusio....i to skoro, pre dve nedelje odprilike

Opasno je ako prestanes da pusis (makar i na 2 nedelje) i posle toga popusis paklo za vece...mozes da dobijes trovanje nikotinom ili tako nesto, moj ortak je to uradio i bas ga dobro sastavilio, ceo dan povracao, imao grceve po celom telu, hladan znoj, drhtao...tako da pazi! ;)
Inace ja sam za jedno vece najvise paklo i po mozda popusio...inace pusim 3-4 cigarete dnevno a kada izadjem uvece obavezno celo paklo ode...

Opasno je ako prestanes da pusis (makar i na 2 nedelje) i posle toga popusis paklo za vece...mozes da dobijes trovanje nikotinom ili tako nesto, moj ortak je to uradio i bas ga dobro sastavilio, ceo dan povracao, imao grceve po celom telu, hladan znoj, drhtao...tako da pazi! ;)
Inace ja sam za jedno vece najvise paklo i po mozda popusio...inace pusim 3-4 cigarete dnevno a kada izadjem uvece obavezno celo paklo ode...

Ma ja sam sad smanjio vec nedelju dana odprilike, popusim jednu -dve na dan , nekad nijednu , ali kad izadjem uvece i napijem se (ne svaki vikend naravno)ne vodim racuna koliko pusim pa onda preteram ...;) pozz

[QUOTE="alexxxa2]Ja to nikada nisam probao, niti cu. Koji ce mi djavo takvo nesto. Ako mi treba to za smirenje, ja sam onda propao samo tako, ako ne mogu da se kontrolisem bez tih gluposti. Ali ko pusi, neka pusi, samo mi je odvratno kada vidim svoje drugarice koje su moje godiste i mladje po godinu dana kako sede puse, piju, a posle pocnu na sred bilo kakve zurke da se skidaju... JADNO[/QUOTE]
kako vi klinci imate sreće.
ja nikad nisam imao takve drugarice.

Back