Ko je ovde sve pushach?

ans d' histoire vraie:
Malo digresije-Ne bih sad da vas udaljavam od vase ideje da 'sidjete' s kafe i predjete na chaj,ali znajte da su ti chajici u filter-kesicama ustvari 1 vrsta otpada.Resenje su oni pravi,rinfuzni chajici,prirodni i sto skuplje,to bolje! :mrgreen: :mrgreen:
Pazi ovako.. Kad sam kod kuce pijem Akbar ceylonski caj, nanu isto pijem rinfuznu, i dve vrste pijem iz kesice jer, eto, yebg :|
Kad izadjem u grad bas i ne mogu da biram osim kad svratim u beograsku Kucu caja! :)

Pusio dve godine, evo sad prestao ...prva nedelja bez pljuga...8)

Hm... cim sam vidio da si odgovorio na ovu temu nisam ni trebao da otvaram ,znao sam da ces napisat da jesi, da bi ispao cool ,a da li ti vjerujem - samo cu pomenuti temu "posao za tinejdz" :lol::lol::lol:

-------
Inace da odgovorim na temu - u zivotu sam 2 puta cigaru usta stavio i to po dim od drugarice - druga i nikad vise :mrgreen:

ne pusim,nisam probala iz razloga veoma prostog STA AKO MI SE SVIDI,e onda sam ga najebala,pa jos roditelji da me smaraju itd!nema sanse ,to mi ne treba!ne pusim i tacka.

a vecini se u pocetku ne svidi, kao fuj ono ovo..ali sledeci put kad budes u drustvu koje purnja, velike su verovatnoce da ces opet da zapalis...i tako sve cesce, onda kupis paklu, pa drugu, pa kao prestajes ( naravno to traje dva dana ) opet kupis paklu, i eto pushaca..
taqo sam ja poceo..satro nije mi se svidelo, a kad mi neko ponudi pljugu ruka sama ide...
tako da je naj da ne probas..;)

Hm... cim sam vidio da si odgovorio na ovu temu nisam ni trebao da otvaram ,znao sam da ces napisat da jesi, da bi ispao cool ,a da li ti vjerujem - samo cu pomenuti temu "posao za tinejdz" :lol::lol::lol:

-------
Inace da odgovorim na temu - u zivotu sam 2 puta cigaru usta stavio i to po dim od drugarice - druga i nikad vise :mrgreen:

haha..ima forumasa sa kojima sam se video uzivo i mogu da ti potvrde da sam pljugao..
jedan ide samnom u skolu, i od mene je uzeo prvu pljugu tako da..;) ako bash moram da ti dokazujem, nije problem...
a da mislim da je kull imati pljugu u ustima..daleko od toga...
svaki drugi klinja je danas ima..

Nema brate , za mene su pusaci labilne osobe slabog karaktera :) . Evo imam 3-4 dobra druga sa kojima se druzim , ne pusi niko , niti smo to ikad komentarisali .
Ali kad dodju neki jadovi u kafic i bace cigare na sto - te bi bio' non-stop :)

izvini ti si elita jbte..
sta ako neko propusi, pusi tri godine i prestane...
to nije ni malo lako..
to znaci da ima slab karakter? :/
lose ti na to gledas..;)

Gledam na to brate da jos ti pise sad na kutije sta sve radi nikotin i opet puse :)
Ma daj *ebem mu oca ko je imalo normalan i vidi to odmah ce se odvici pa bolnica-bolnica...

A po meni 2 razloga zasto neko pusi - tinejdzeri

1.Da bi bio cool
2.Vidi da mu drugovi/drugarice puse pa i on ( slab karakter)

Gledam na to brate da jos ti pise sad na kutije sta sve radi nikotin i opet puse :)
Ma daj *ebem mu oca ko je imalo normalan i vidi to odmah ce se odvici pa bolnica-bolnica...

A po meni 2 razloga zasto neko pusi - tinejdzeri

1.Da bi bio cool
2.Vidi da mu drugovi/drugarice puse pa i on ( slab karakter)

razlozi zasto ja pusim :
zato sto je extra filig
zato sto te opusti kad si nervozan.
zato sto volim uz kafu da popusim jednu...
kazem ti, ko se josh tripuje da je kul sa cigarom..on je malo zaostao..pa jbte petaci danas syebu paklu dnevno..
owo drugo mozda..
a probao sam iz radoznalosti..
i veruj mi treba ti ogroman karakter da prestanes sa pljugama ;)

Back