Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
da si blizu mene mogao bih 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eh sad... :| kad dodjes sledeci put u bg!Guzonjin sin:da si blizu mene mogao bih![]()

[/QUOTE]Shinoda

Pazi ovako.. Kad sam kod kuce pijem Akbar ceylonski caj, nanu isto pijem rinfuznu, i dve vrste pijem iz kesice jer, eto, yebg :|ans d' histoire vraie:Malo digresije-Ne bih sad da vas udaljavam od vase ideje da 'sidjete' s kafe i predjete na chaj,ali znajte da su ti chajici u filter-kesicama ustvari 1 vrsta otpada.Resenje su oni pravi,rinfuzni chajici,prirodni i sto skuplje,to bolje!![]()
![]()

Ko je probao, ko je navuchen, ko je weekend pushach, ko josh uvek krije od roditelja?
Dakle? Slusham:
)) ondaK ....

Pusio dve godine, evo sad prestao ...prva nedelja bez pljuga...8)

ne pusim,nisam probala iz razloga veoma prostog STA AKO MI SE SVIDI,e onda sam ga najebala,pa jos roditelji da me smaraju itd!nema sanse ,to mi ne treba!ne pusim i tacka.

Hm... cim sam vidio da si odgovorio na ovu temu nisam ni trebao da otvaram ,znao sam da ces napisat da jesi, da bi ispao cool ,a da li ti vjerujem - samo cu pomenuti temu "posao za tinejdz"
-------
Inace da odgovorim na temu - u zivotu sam 2 puta cigaru usta stavio i to po dim od drugarice - druga i nikad vise![]()
. Evo imam 3-4 dobra druga sa kojima se druzim , ne pusi niko , niti smo to ikad komentarisali .
Nema brate , za mene su pusaci labilne osobe slabog karaktera. Evo imam 3-4 dobra druga sa kojima se druzim , ne pusi niko , niti smo to ikad komentarisali .
Ali kad dodju neki jadovi u kafic i bace cigare na sto - te bi bio' non-stop![]()

Gledam na to brate da jos ti pise sad na kutije sta sve radi nikotin i opet puse
Ma daj *ebem mu oca ko je imalo normalan i vidi to odmah ce se odvici pa bolnica-bolnica...
A po meni 2 razloga zasto neko pusi - tinejdzeri
1.Da bi bio cool
2.Vidi da mu drugovi/drugarice puse pa i on ( slab karakter)