Ko je ovde sve pushach?

pa i nije toliko strasno sto pusi od prvog osnovne......znam klinca koji duva od cetvrtog osnovne,a sad je sedmi....e to je porok, i sta li ce biti od njega!!!! najace od svega je sto mu je keva psiholog u nekoj osnovnoj skoli i zena ga ladno jos nije izvalia!!!!

Electra:
Pushish na slikama sa sqpa :p
Tog dana sam prestao! ;) A ova sara me samo sa cigaretom lovi, ***** mu mater, osecam se ko kloshar najgori :roll:
trofazna:
i ja ću da prestanem...polako :D , ma da ne pušim na veliko stvarno...ali jbg...navikla sam se da uz kafu i zapalim mmmm...
od nervoze strašno mi se puši...
Odrekni se kafe! ;)
I to sam ucinio.. :D shvatio sam da treba da se okanem i toga kad sam ohvatio sebe da popijem po 5-6 dnevno, em nisu zdrave, em povecavaju zelju za cigaretama.. :(
Presao sam na chaj :mrgreen:

Shinoda:
Tog dana sam prestao! ;) A ova sara me samo sa cigaretom lovi, ***** mu mater, osecam se ko kloshar najgori :roll:

Odrekni se kafe! ;)
I to sam ucinio.. :D shvatio sam da treba da se okanem i toga kad sam ohvatio sebe da popijem po 5-6 dnevno, em nisu zdrave, em povecavaju zelju za cigaretama.. :(
Presao sam na chaj :mrgreen:

pa ja popijem kafu samo ujutru, razmišljala sam več da pređem na te prave čajeve al jbg, čudan mi ukus majke mi, znam da bih se navikla,ali kafa sa malo mleka i jedna cigara...mmm nema boljeg

Back