- Poruka
- 9.647
Mir mroma ........Tirana........12 poena..........
Jer sta su oni za nas uradili to nismo mi nikada u zivotu, neka im je sa halalom, mashalla...!!
преведи ми ово на Српски8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mir mroma ........Tirana........12 poena..........
Jer sta su oni za nas uradili to nismo mi nikada u zivotu, neka im je sa halalom, mashalla...!!
Gde je onaj pijandura isao Crncevic sa radikalima tu vise nema Srba......, plasim se za onaj narod koga decenijama lazu........na Kosmetu.......
DSS-NS ubedljivo,njihove gnusne lazi su odvratne
иди доле па им помогни
pa to sam i ja pomislio istodss-ns ubedljivo vode.voja laze kako zine,pre svega za kosovo.a velja o postenju
ostali standardno manje vise sve mozes da navatas u lazi
mada dr Vojislav vise prica gluposti ,bajke i besmislice nego sto klasicno laze 

pa ond aona "napravicemo laki metro" ... suam sumarum zuto preduzece niakd nista nece napraviti u ovoj zemlji ali ce nas zato zaduziti ko zna jos koliki i te pare u svoje dzepove da preliju. Za sada su nas doterali sa 4milijarde na 20 milijardi evra duga... samo
a da pri tom nista nisu urdili i pokrenuli neke nove privredne grane i firme koje ce vracati taj novac pa jos kad dodamo da su i prodali goooomile firmi i to za onako odokativno dzabe
onda je coveku sa zdravom logikom i malo manje stranacke zaslepljenosti bude sasvim jasno dokle nas je ds doveo. N

Ma zezam zenska glavo, zezam. Valjda treba malo i zezanja svima nama na ovim prostorima.
Dosta je mrznje sa svih strana.