Ko je najvise lagao u kampanji

Ko je najvise lagao u kampanji

• DS/G17/SPO/LSV

glasova: 24 38,1%
  • DSS/NS

glasova: 16 25,4%
  • SRS

glasova: 11 17,5%
  • SPS i drugari

glasova: 3 4,8%
  • LDP

glasova: 1 1,6%
  • Svi su teske lazovcine pas im j-ebo mater

glasova: 8 12,7%
  • Ne zanima me

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
:lol:
Crna Gora jes" malena - al je casna i postena :lol: :lol:

e a ima i ona

LJUDI SE NE MJERE PEDJU (to je onaj raspon koji mjerish prstima) - N"O PAMECU :lol: :lol: :lol:

А има и ова...:D

ЛОКВА – мјесто ђе се скупља небитна количина воде која само из тог разлога није географски појам.
Има и једна узречица која је везана за локву, кад, речимо, некоме нешто уђе на једно уво а на друго изиде:
"Ш њим причат, или прђет у локву, исто ти је!”
Локве се дијеле на љетње и зимске. Љетње краће дурају, а зимске оће и да се заледе, тако да је
скоро немогуће прнут у њу.

А има и ова...:D

ЛОКВА – мјесто ђе се скупља небитна количина воде која само из тог разлога није географски појам.
Има и једна узречица која је везана за локву, кад, речимо, некоме нешто уђе на једно уво а на друго изиде:
"Ш њим причат, или прђет у локву, исто ти је!”
Локве се дијеле на љетње и зимске. Љетње краће дурају, а зимске оће и да се заледе, тако да је
скоро немогуће прнут у њу.
O lepo, lepo...

ima i ona:
Biser ne valja pred svinje prosipati.

DS i patuljci sa pesmom "I Evropa i Kosovo i Metohija " 10 poena
LDP sa pesmom "Siri dalje (S gudrom ste sami i ajde da se kupamo u Silerovoj) " 9 poena
DSS-NS sa pesmom "Tetka sto mi nisi rekla (da je Boris takav)" 8 poena
SPS-PUPS-JS sa numerom "Mi smo bili dobri kakvi su ovi i svidja nam se Vojina tetka" 7 poena

A sledi numera SRS-a "Sve cemo lopove da pohapsimo (Dinkic,Djelic ...)" ocenu cemo dati posle numere.

Poslednja izmena:
LDP sa pesmom "Siri dalje (S gudrom ste sami i ajde da se kupamo u Silerovoj) " 9 poena
SPS-PUPS-JS sa numerom "Mi smo bili dobri kakvi su ovi i svidja nam se Vojina tetka" 7 poena

A sledi numera SRS-a "Sve cemo lopove da pohapsimo (Dinkic,Djelic ...)" ocenu cemo dati posle numere.

:D :D :D :D

опет неко Евровизијско гласање
да није намештаљка

Back