- Poruka
- 9.647
Evo ga ovaj "strucnjak"..........., sve zna!
оклен си ти рођо
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga ovaj "strucnjak"..........., sve zna!
Glasanje je tajno.
Svako javno glasanje bice STROGO sankcionisano po PRAVILNIKU FORUMA.
Heh... nisam znao da Karadjordjevici imaju rodbinsku vezu samnom - bez zezanja.Ima jes vala........, ako su svi pametni ka odje(cast izuzetcima) i onaj Milos Obrenovic je nepismeni 80% pametniji od ovijeh.....
Heh... nisam znao da Karadjordjevici imaju rodbinsku vezu samnom - bez zezanja.
Ma zezam zenska glavo, zezam. Valjda treba malo i zezanja svima nama na ovim prostorima.zezaš?
kažeš da je glasanje na anketi tajno?!
ja sam rekla da sam glasala za opciju šest to jest ''svi lažu je.bo im pas mater''
vidim,neki osim mene su rekli svoja mišljenja i ništa...
Crna Gora jes" malena - al je casna i postena![]()
e a ima i ona
LJUDI SE NE MJERE PEDJU (to je onaj raspon koji mjerish prstima) - N"O PAMECU![]()
![]()
![]()
O lepo, lepo...А има и ова...
ЛОКВА – мјесто ђе се скупља небитна количина воде која само из тог разлога није географски појам.
Има и једна узречица која је везана за локву, кад, речимо, некоме нешто уђе на једно уво а на друго изиде:
"Ш њим причат, или прђет у локву, исто ти је!”
Локве се дијеле на љетње и зимске. Љетње краће дурају, а зимске оће и да се заледе, тако да је
скоро немогуће прнут у њу.
Jezik kosti nema, ali kosti lomi.Evala ........, manit cekao sunce .........
ma jes' kako da nije... pa polomos zube.Tvrd je orah vocka cudnovata.........
Draga Bansee,pesnici prekinite da spamujete.
DS i patuljci sa pesmom "I Evropa i Kosovo i Metohija " 10 poena
LDP sa pesmom "Siri dalje (S gudrom ste sami i ajde da se kupamo u Silerovoj) " 9 poena
DSS-NS sa pesmom "Tetka sto mi nisi rekla (da je Boris takav)" 8 poena
SPS-PUPS-JS sa numerom "Mi smo bili dobri kakvi su ovi i svidja nam se Vojina tetka" 7 poena
A sledi numera SRS-a "Sve cemo lopove da pohapsimo (Dinkic,Djelic ...)" ocenu cemo dati posle numere.
опет неко Евровизијско гласањеDS i patuljci sa pesmom "I Evropa i Kosovo i Metohija " 10 poena
LDP sa pesmom "Siri dalje (S gudrom ste sami i ajde da se kupamo u Silerovoj) " 9 poena
DSS-NS sa pesmom "Tetka sto mi nisi rekla (da je Boris takav)" 8 poena
SPS-PUPS-JS sa numerom "Mi smo bili dobri kakvi su ovi i svidja nam se Vojina tetka" 7 poena
A sledi numera SRS-a "Sve cemo lopove da pohapsimo (Dinkic,Djelic ...)" ocenu cemo dati posle numere.
A sledi numera SRS-a ".