Ko je najvise lagao u kampanji

Ko je najvise lagao u kampanji

• DS/G17/SPO/LSV

glasova: 24 38,1%
  • DSS/NS

glasova: 16 25,4%
  • SRS

glasova: 11 17,5%
  • SPS i drugari

glasova: 3 4,8%
  • LDP

glasova: 1 1,6%
  • Svi su teske lazovcine pas im j-ebo mater

glasova: 8 12,7%
  • Ne zanima me

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
eto pošto SPS nije dobio ni jedan glas...eto ja dajem SPSu
onom obečanju da će svako u roku 15dana posle srednje škole da dobije poso:shock::roll:...me nasmejalo do suza...eto još se i sad smejem:lol::lol::lol:...a da ne pričam o plačenim eksurzijama, besplatnim ljetovanjima na moru (pitam se na kojem moru) da ne nabrajam dalje
ljudi verovatno utripovani da još živimo u SFRJ:roll:
a tek ona "dijabola" od kandidata za gradonačelnika Bg....pretragično:rolleyes:

inaće sam se dvoumio SPS ili DSS...al eto ono što sam preksinoć video na RTS1u odlučilo je "poBednika" za ovu anketu:idea::mrgreen:

Pozitivno u svemu ovome je sto su svi shvatili svoj posao ozbiljno i sa mnogo vise odgovornosti nego ranijih, milosevicevih, godina. Takodje primecujem da se svi od reda "uvlace u dupe" obicnom coveku kad su izbori i to mnogo iskrenije nego u onoj Ameriki (koliko mogu da ocenim sa TV-a) a verujem da ce ova Srbija, kakva god bila, definitivno biti zdravija za ziveti u njoj nego Amerika.

Ne znam , ne razumem srpski.....

eto nisam jedini koji primećuje one koji bi u svakoj razvijenoj demokratiji imali manje od promila osvojenih glasova...al dobro sve zemlje (poput Hrvatske, Srbije,....) rade iste greške u mladoj demokratiji pa takvi uspevaju još da se održe "na površini"...
nadam se da neće još dugo:idea:
Sreca tvoja pa nisi spomenuo Crnu Goru ! :mad: :lol: ;)

Back