Ko je najveći gubitnik u horoskopu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imas iluziju da je Jarac jaci od Strijelca

Saturn nije jaci od Jupitera 100 puta je manja planeta od Jupitera,kvadrat Saturna i ne djeluje na Jupitera na sve druge planete djeluje jako

Striijelac je Kentaur koji lovi i divlje zvjeri svake vrste on lovi i Lava i Ovna i koga hoces,ovi ljudski znaci mogu po intelektu da mu pariraju ali ne mogu po snazi,dok zivotinjski znaci mogu samo po snazi da mu pariraju ali ne mogu po intelektu.Strijelac je jedini znak koji spaja snagu i intelekt, jedini je poluljudski i polu zivotinjski znak u natalu

Simbolika Strijelca je Ratnik covjek na konju koji kroz istoriju je osvajao gradove itd.Sta jedna zivotinja sama po sebi moze da osvoji pa ne moze nista, sta moze 100 lavova ili Jarceva da naprave nista,ali 100 konja sa naoruzanim ratnicima mogu da pokore zemlje i gradove

Pa ne moze Hron ili Ares ili Uran ili Posejdon biti jaci od Zevsa

Jupiter,Zevs vrhovni Bog groma i oluje.Jupiter je najveca planeta to je dzin on je po povrsini veci od svih planeta zajedno

Jupiter je Amerika
Jupiter je Vatikan

Jupiter je Staljin,Cercil, Franko,De Gol, Neron, Kralj Aleksandar itd

Najveci broj Papa je rodjen u znaku Strijelca
Uz strelca stoji Jupiter, mislim da je uz Lava sunce :think:

daj molim te ..
ja sam strelac u podznaku, znas, samo ti nisi zanimljiva meta;)
Ja sam u znaku Ribe, i nikad nista pozitivno o mom horoskopskom znaku nisam cuo
Sve samo neki jadi
ma, lazu te amateri, i ja sam isto riba, cak sam naucio da nas i prepoznajem - hriscanstvo je u znaku ribe, sta ces vise? mi pisemo istoriju, dok drugi samo mlate praznu slamu

Back