timmy
Ističe se
- Poruka
- 2.760
ja sam bio sa psom okruglo jedan sat i...sam se isto smrzo-ako mogu ja zašto ne bi i tiJOVANA77:timmy ne zezaj, ja sam bila 10 minuta napolju i smrzla sam se.................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam bio sa psom okruglo jedan sat i...sam se isto smrzo-ako mogu ja zašto ne bi i tiJOVANA77:timmy ne zezaj, ja sam bila 10 minuta napolju i smrzla sam se.................

Jandrla:Bechka frajla!JOVANA77:timmy ne zezaj, ja sam bila 10 minuta napolju i smrzla sam se.................
bečki valcer verovatno rasturaš-mogla bi da nam daješ časoveJOVANA77:Jandrla:Bechka frajla!JOVANA77:timmy ne zezaj, ja sam bila 10 minuta napolju i smrzla sam se.................
dzaba ti bilo :wink:

Dzaba? To je fakat! :wink:JOVANA77:Jandrla:Bechka frajla!JOVANA77:timmy ne zezaj, ja sam bila 10 minuta napolju i smrzla sam se.................
dzaba ti bilo :wink:
AHA!!!Znaci ti tako pljuckas po forumu da bi ljudi isli u tvoje Virtualno Kupatilo,a onda im naplacujes ulaznice.Sad sam te provalila! :wink:Jandrla:Pljuc! Tu sam! :wink:
To je bilo pre nego sam ga ozid'o!Sta mislis kako mi je pala ideja?Baby Kate:AHA!!!Znaci ti tako pljuckas po forumu da bi ljudi isli u tvoje Virtualno Kupatilo,a onda im naplacujes ulaznice.Sad sam te provalila! :wink:Jandrla:Pljuc! Tu sam! :wink:
Ko radi... :wink:Baby Kate:Pa brzo si ozid'o,svaka cast!
ma ovo vreme stoji...ima li koga?Chan Shaolin Si:ima li koga ljudi, pa tek je dva sata i za sat vremena ce opet bit´ dva sata daj ne spavajte steta je.
Sorry... zaboravio da se ulogujemAnonymous:Inco je lood 1000%... Kad on nesto organizuje, to mora da uspe![]()
pa gde je inco?Japi:Sorry... zaboravio da se ulogujemAnonymous:Inco je lood 1000%... Kad on nesto organizuje, to mora da uspe![]()
i tebi tibetian...tibetian:rekoh da cu da napisem, pa evo:
cao![]()
aeromag:Dobro jutro radni narode crne gore! :wink:![]()