- Poruka
- 766
jel mogu i ja s vama na pivo? plzzz plzzzzz plzzzzzZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
E sada sam stvarno zasluzio dva piva. Inco reci termin, jos samo da se oprostim od Zakline pa mozemo na pivo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel mogu i ja s vama na pivo? plzzz plzzzzz plzzzzzZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
E sada sam stvarno zasluzio dva piva. Inco reci termin, jos samo da se oprostim od Zakline pa mozemo na pivo.![]()
:shock: pa zar nisi ti Žaklina??? auuuuu ti si bre dupla ličnostZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:

blondi::shock: pa zar nisi ti Žaklina??? auuuuu ti si bre dupla ličnostZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
i stvarno misliš da bi onim "tvojim" mogao da me ispratiš![]()
Vanilla:jel mogu i ja s vama na pivo? plzzz plzzzzz plzzzzzZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
Ebote te deka, da li ti citas sta je aperitiv tog piva?baaka:e i ja sam na liniji mogu li i ja na pivo eeeboooteee il da otvorimo topic pivo ebote
iskreno se nadam da se ne smeješ reči "tvojim" i da se ne pitaš zašto sam upotrebila "mali" fontZak:blondi::shock: pa zar nisi ti Žaklina??? auuuuu ti si bre dupla ličnostZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
![]()

blondi:iskreno se nadam da se ne smeješ reči "tvojim" i da se ne pitaš zašto sam upotrebila "mali" fontZak:blondi::shock: pa zar nisi ti Žaklina??? auuuuu ti si bre dupla ličnostZak:Ma more, blondi moj ti usput.:wink:
![]()
![]()

A idi u ... Dobices pivo.Vanilla:hotju na pivoooooooooooooooo vidi li me koooooo

e ovde ide smajli koji zabacuje kosu 8)Incognito:P.S. blondika, duso, moj ti!![]()
Sada ces ti da zaradis arsenik.Incognito:P.S. blondika, duso, moj ti!![]()

blondi:e ovde ide smajli koji zabacuje kosu 8)Incognito:P.S. blondika, duso, moj ti!![]()

zbunjenog=blesav
Afrodizijaku, jel ti znas da citas?Vanilla:hehehehehe... ima, ali ko da nema... netje da me vode na pivo... ne znaju sta propustaju... a i onako ne Folim pivo!
jbga žaklin šta ču ti ja kad imaš razvijenu prastaru teoriju o ženama i arseniku 8)... nisam ja odavde ne uklapam se u vaš sistem...Zak:blondi:e ovde ide smajli koji zabacuje kosu 8)Incognito:P.S. blondika, duso, moj ti!![]()
![]()
![]()

Pobegulja.blondi:jbga žaklin šta ču ti ja kad imaš razvijenu prastaru teoriju o ženama i arseniku 8)... nisam ja odavde ne uklapam se u vaš sistem...![]()