Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Vanilla:hehehehehe... ima, ali ko da nema... netje da me vode na pivo... ne znaju sta propustaju... a i onako ne Folim pivo!
... a neeee... ti ne znas sta propustas, Fanillo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vanilla:hehehehehe... ima, ali ko da nema... netje da me vode na pivo... ne znaju sta propustaju... a i onako ne Folim pivo!
Vanilla:ja nekad volim da sam zbunjena, ali boga mi volim i da sam luda...
Vanilla:ja nekad volim da sam zbunjena, ali boga mi volim i da sam luda...
Incognito:Vanilla:hehehehehe... ima, ali ko da nema... netje da me vode na pivo... ne znaju sta propustaju... a i onako ne Folim pivo!
... a neeee... ti ne znas sta propustas, Fanillo![]()
![]()
![]()
Incognito:Vanilla:ja nekad volim da sam zbunjena, ali boga mi volim i da sam luda...
... a kad se pogodi da budes i luda i zbunjena, 'ebes sama sebe?![]()
![]()
![]()
ahahha sad si ga našla... sad če da učuti... plaši se moje reakcijeVanilla:Incognito:Vanilla:ja nekad volim da sam zbunjena, ali boga mi volim i da sam luda...
... a kad se pogodi da budes i luda i zbunjena, 'ebes sama sebe?![]()
![]()
![]()
joj zlato malo sto si sweet...
pa mališa 8)Vanilla:ko se bre plasi? KoBre?
pa da ga vodiš u ZOO na sladoled jel?Vanilla:e moja blondi... pa sta ti radis zeno?
aj daj mi ga na par dana plzzzz
blondi:pa da ga vodiš u ZOO na sladoled jel?Vanilla:e moja blondi... pa sta ti radis zeno?
aj daj mi ga na par dana plzzzz![]()
znači ja sam gargamel ??? :shock:Incognito:Ko ce, bre, da ucuti... Ne plasim se ja Gargamela... ja sam Strumpf-Gruber![]()
ih naredim... još kad ga vežem za stolicu... ima da me moli za još ali onako znaš očajnički... jošššššššššš, joššššššššš, joššššššššššššššššVanilla:pa ko tebe pita sta? ako ti blondi naredi ima da ucis i da molis za dopunske casove!
hehe zločo ... ako si mislio da je uljez liZZ, forget it - vezan siIncognito:pliZZ, pliZZ, pliZZ, liZZ, pliZZ, pliZZ, pliZZ(pronaci uljeza)
ma ona ode napolje..vi's da je stavila padobran :wink:SimpatichnaStjuardesa:jel kapetan aviJona lepo rekao da se ovde NE PUSHI???????
:shock: pa ja i nisam u avionu... ispala sam na ona vrata malo pre... jbga pisalo je EXIT...Vanilla:ma nisam njoj rekla... alo blondi!!!