JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
baaka:mr. I::? :? :?
a shto zene odma shenu kad im spomenesh udaju :shock: :shock: :shock:
udati se=dati se udu![]()
bravo bako................objasni im malo :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baaka:mr. I::? :? :?
valjda ti baako najbolje znash, mislim s obzirom na godine, iskustvo,...baaka:mr. I::? :? :?
ako se baka seti od ovolikog alkoholamr. I:valjda ti baako najbolje znash, mislim s obzirom na godine, iskustvo,...baaka:mr. I::? :? :?
kazem ja zrela za udaju, nego imam jednog druga koji bi mozda da se zeni, pa reko, mozda bi ti ...JOVANA77:znam bako..............sta ces da ti skuvam?
mr. I:kazem ja zrela za udaju, nego imam jednog druga koji bi mozda da se zeni, pa reko, mozda bi ti ...JOVANA77:znam bako..............sta ces da ti skuvam?
e,bako...podvarak se pravi od kiselog kupusa!baaka:vala bash, sto je shareno to je ebeno, a kupus kisi il sladak, malo ljutog jel se trazi voda?![]()
nista dogodine ondaJOVANA77:mr. I:kazem ja zrela za udaju, nego imam jednog druga koji bi mozda da se zeni, pa reko, mozda bi ti ...JOVANA77:znam bako..............sta ces da ti skuvam?
ma jok............ne udaje mi se na parnu godinu......![]()
baaka:vala bash, sto je shareno to je ebeno, a kupus kisi il sladak, malo ljutog jel se trazi voda?![]()
jel` mogu sitni kolachi?baaka:em, more sto kiselo to veselo neg imal sta za meze dok se ne skuva?![]()