devojka_bgd
Primećen član
- Poruka
- 772
...znaci ipak cu morati da rizikujem i provirim napolje....
...kad samo pomislim na to da sam se do pre par meseci radovala zimi...He,meni je dosta za ovu godinu.... :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo vreme?Blago tebi kad ti se cini da je tako...znaci ili nisi iz bgd...ili si bas dobro raspolozen.... :wink:begunac:nateraste me da gledam kroz prozor...lepo vreme(od padavina ni traga ni glasa)
devojka_bgd:Lepo vreme?Blago tebi kad ti se cini da je tako...znaci ili nisi iz bgd...ili si bas dobro raspolozen.... Jedva se danas oraspolozih,a tako je lepo vreme!Ceo dan je sijalo sunce i zamislite nije bilo kise koja ovde non-stop pada.Ima li kogaaaa?begunac:nateraste me da gledam kroz prozor...lepo vreme(od padavina ni traga ni glasa)
Hvala,ali ne mogu!Za danas je dosta sa slatkisima! :wink:JOVANA77:oce neko milku sa malinama i jogurtom?![]()
Mala...Hocu...LARA CROFT:Dobro mali ili mala,hoces da se zabavljamo? :wink:
To lepo zvuci,daj malo da probam....JOVANA77:oce neko milku sa malinama i jogurtom?![]()
devojka_bgd:To lepo zvuci,daj malo da probam....JOVANA77:oce neko milku sa malinama i jogurtom?![]()
Ovo prvo je logicnijedevojka_bgd:Lepo vreme?Blago tebi kad ti se cini da je tako...znaci ili nisi iz bgd...ili si bas dobro raspolozen.... :wink:begunac:nateraste me da gledam kroz prozor...lepo vreme(od padavina ni traga ni glasa)
...da,jeste,ali ja kada sam raspolozena meni je uvek lepo vreme, i sneg je lep za grudvanje,i kisa je super inspirativna i romanticna,sunce ne przi nego nas miluje....itd....zato kazem mozda je "tvoj" dan,pa ti je sve lepo.... :wink:begunac:Ovo prvo je logicnijedevojka_bgd:Lepo vreme?Blago tebi kad ti se cini da je tako...znaci ili nisi iz bgd...ili si bas dobro raspolozen.... :wink:begunac:nateraste me da gledam kroz prozor...lepo vreme(od padavina ni traga ni glasa)![]()
Evo naginjem se kroz prozor,i.....ne,ne padam...nego kapiram da je sneg stao i da je sada ona grozna faza kada sve curi...i kaplje... :?timmy:ima li snega
šteta,a baš sam mislio da idemo na grudvanjedevojka_bgd:Evo naginjem se kroz prozor,i.....ne,ne padam...nego kapiram da je sneg stao i da je sada ona grozna faza kada sve curi...i kaplje... :?timmy:ima li snega