Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Savremenik:
bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:
APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc :cry:

Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:

...onda sledi ono...ziveli su srecno i zadovoljno do kraja zivota......the-end!

ali meni nije ni do kraja zivota, ni do the-enda. Meni je do tebe ljubavi

Imaces me andjele.....posle 13-tog sam u BG-u...
Kumice...jesi li i ti mozda u BG-u kojim slucajem...pa da nam sreca bude kompletna... :D

bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:
APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc :cry:

Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:

...onda sledi ono...ziveli su srecno i zadovoljno do kraja zivota......the-end!

ali meni nije ni do kraja zivota, ni do the-enda. Meni je do tebe ljubavi

Imaces me andjele.....posle 13-tog sam u BG-u...
Kumice...jesi li i ti mozda u BG-u kojim slucajem...pa da nam sreca bude kompletna... :D

Andjele... pa meni je 13-og rodjendan! Nije valjda da ces ga propustiti? :(

Pa ok. Rekla si mi to i ja to prihvatio iskreno. A i ja sam tebi rekao, ali cu isto ponoviti: nista ja lose nisam pomislio, niti sam hteo da zvucim "saljivo". Samo sam hteo da i njoj pokazem kako mora na nekom drugom forumu da potrazi takvo zezanje ili reality. Ozbiljno mislim... ti - i to je to :wink:

Back