Sinoc ste vas dvoje pili a ja nisam.Veceras JA pijem a vi nista... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

antigona:Učiti i samo učiti!E ,to je nešto...kako se uči ljudi?Ja to već odavno ne radim!![]()
![]()
![]()

Sestro,nisam ni ja bure bez dna...iako mnogo volim PIVObobitza7:Sinoc ste vas dvoje pili a ja nisam.Veceras JA pijem a vi nista...![]()

Ne kume ne varas se.!Ja zaista jesam učlanjena u taj tvoj klub(EEEE;da je Bog dao pa da nisam ispunjavala uslove...)Savremenik:antigona:Učiti i samo učiti!E ,to je nešto...kako se uči ljudi?Ja to već odavno ne radim!![]()
![]()
![]()
kumo, pa ti si odavno clan mog kluba vecitih apsolvenata, ili se ja varam?![]()

Savremenik:bobitza7:A sta si do sad radio.........kad SAD treba da ucis
![]()
nemoj se ljutiti na mene sreco. ovo sto ucim je nevezano za fakultet, vec za moj posao. napreduje tvoj andjeo u karijeri...veceras sam dosao sa priprema i jedino sad mogu i moram da ucim...
nazalost![]()
...... 
bobitza7:Savremenik:bobitza7:A sta si do sad radio.........kad SAD treba da ucis
![]()
nemoj se ljutiti na mene sreco. ovo sto ucim je nevezano za fakultet, vec za moj posao. napreduje tvoj andjeo u karijeri...veceras sam dosao sa priprema i jedino sad mogu i moram da ucim...
nazalost![]()
Nemogu ja, sunce moje, na tebe da se naljutim...NIKAD...
...pogotovu veceras, jer mi je zapreceno da ce mi racunar biti "oduzet" ukoliko budem nastavila da kuckam po celu noc...jer onda danju ne znam o cemu pricam...ne umem da sastavim prosto-prosirenu recenicu(slozenu i ne pokusavam)...i kunjam po ceo dan...P.S.ustajem svako jutro u 9-10h...ne daju mi da spavam...........
...ali ako moja kumica bude htela zurku...imace je![]()
(napao me smeh)antigona:![]()
![]()
![]()
(napao me smeh)

Savremenik:bobitza7:Savremenik:bobitza7:A sta si do sad radio.........kad SAD treba da ucis
![]()
nazalost![]()
Nemogu ja, sunce moje, na tebe da se naljutim...NIKAD...
...pogotovu veceras, jer mi je zapreceno da ce mi racunar biti "oduzet" ukoliko budem nastavila da kuckam po celu noc...jer onda danju ne znam o cemu pricam...ne umem da sastavim prosto-prosirenu recenicu(slozenu i ne pokusavam)...i kunjam po ceo dan...P.S.ustajem svako jutro u 9-10h...ne daju mi da spavam...........
...ali ako moja kumica bude htela zurku...imace je![]()
pa to je bas nesreca... ali zabranjeno voce ume da bude ukusno! Ipak, ne bih voleo da ti oduzmu komunikator kojem sam posle kume najzahvalniji sto postoji![]()

:wink: :wink: :wink:Kume ,ne trebaju meni opijati niti antidepresivi...ja se samo konektujem i vi odradite ostalo...slatkiši mali...Savremenik:antigona:![]()
![]()
![]()
(napao me smeh)
ti rece da ne pijes, ili si ipak otisla do one apoteke?![]()

PA...umirala sam od pospanosti...svađala se sa šalterušama...potrošila puno para na gluposti...da ,bilo je uspešno...bobitza7:A kako je mojoj kumici danas prosao dan...jel bilo uspesno...![]()
Savremenik:znam i ja da moram, ali evo iako sam planirao samo da te malo vidim, ostadoh ja ovde i dalje. Andjele, misao prema tebi, jaca je od bilo koje moje potrebe:wink: :wink: :wink:

bobitza7:Savremenik:znam i ja da moram, ali evo iako sam planirao samo da te malo vidim, ostadoh ja ovde i dalje. Andjele, misao prema tebi, jaca je od bilo koje moje potrebe:wink: :wink: :wink:
...ne ostavljaj me jos....please...
uvek-uplatila sam još sati...da ne ostanem bez istih usred žurkeSavremenik:Puno para kumo... a za nas![]()
![]()
antigona:uvek-uplatila sam još sati...da ne ostanem bez istih usred žurkeSavremenik:Puno para kumo... a za nas![]()
![]()
![]()