Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobitza7:
pricas mi o pospanosti....ja uopste neznam na koju foru "mrdam"
.
.
...ali znam da volim moje pile,i mog andjela i moju dusu...i moje SVE(ali stvarno)
.
.
.P.S. Nema nam Keti,ona danas tj.sutra slavi Bozic...E pa SRECAN JOJ BIO....

Malo je istripovana devojka, ali ne mozes pomoci onima koji ne zele pomoc. Ali neka joj je iskreno Srecan bozic.
"Ali stvarno": trenuci bez tebe su veoma dugi i nezgodni :!:

APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc :cry:

bobitza7:
APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc :cry:

Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:

Savremenik:
bobitza7:

Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:

...onda sledi ono...ziveli su srecno i zadovoljno do kraja zivota......the-end!

bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:

...onda sledi ono...ziveli su srecno i zadovoljno do kraja zivota......the-end!

ali meni nije ni do kraja zivota, ni do the-enda. Meni je do tebe ljubavi

Back