Javi se KUMO!!!Javi se SEVER!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bobitza7:pricas mi o pospanosti....ja uopste neznam na koju foru "mrdam"
.
.
...ali znam da volim moje pile,i mog andjela i moju dusu...i moje SVE(ali stvarno)
.
.
.P.S. Nema nam Keti,ona danas tj.sutra slavi Bozic...E pa SRECAN JOJ BIO....

Kume opraštam ti ovo UUAAAA-niko nije savršen!Savremenik:
bobitza7:Lepoto moja........znas li ko te voli najvise na svetu????

ops:
ops:
ops:
ops:
ops: 
antigona:Kume opraštam ti ovo UUAAAA-niko nije savršen!Savremenik:

bobitza7:APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc![]()
Savremenik:bobitza7:APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc![]()
Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:
bobitza7:Savremenik:bobitza7:APSOLUTNO.!!!....Kumo pa kazi mu...on misli ja ne ozbiljna...on vec zaboravio da ce da se zeni i da se ja udajem i da si ti kuma i da je Micko kum,i da idemo u Pariz na hanymoon....i da ga ja volim...sve je zaboravio!!!!...smrc![]()
Nisam ja nista zaboravio ljubavi moja, nego strahujem sta ce biti kada "saznam". Drugiom recima, sta kad pronadjem svoj smisao i cilj zivota? tj. tebe moj andjele? :wink:
...onda sledi ono...ziveli su srecno i zadovoljno do kraja zivota......the-end!
antigona:Pa ja nisam bila obaveštena!